Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Немој да се гњуриш у језерце, није културно! :)

Nije lepo ni šaputati pred drugim patkama... :P Pa sam se zagnjurila i malo otišla da prošetam po nekim komentarima...

2. Bruce, života ti, nemoj to Gabi....kosa mi se ježi kada to čujem ;)

Gabi, kad će 16. defka, onu već skoro napamet :)))

Zar samo jednu napamet? c c c c ;)))

3. E vidiš, mogla bih Ellu da pročitam, dok se ne raspiše kao neki. :)

4. Ко шапутао?! Ми све квактали да сви чују, ЈА ИМАМ КВАКМИНАТОРА!

едит: Ц, ц, ц Стаклена, лепо реци следећи пут, сви знају ко овде има ктитора и пише глупости на квадрат. :)

5. E vidiš, mogla bih Ellu da pročitam

Ella ima malo defki, piše jednu dnevno... :) Javlja se samo kad ima šta da kaže ;)))

6. Ella, ni ja ne volim Gabi kao nadimak - bio sam skoro siguran da ćeš biti prozvana :)
    Mogla bi stvarno nešto da napišeš - ja kenjam po ceo dan kao patka, ne ostaju mi defke za sutra :)

7. Ја већ све прочитао и оценио, али мало је бесмислено на сваку да квакнем, рачунај све плус и лепо исквактивање. :)

8. I ja pročitala, mada 4-5 je bilo ocenjeno od ranije. Besplatni prilozi su sjajni. :)

9. Meni prija što sam ograničen na tri dnevno. Poboljšao se kvalitet (ako je suditi po ocenama), jer proberem šta ću kvaknuti.

10. Mogla bi stvarno nešto da napišeš

Teško, nešto mi sad palo raspoloženje, pa shodno tome nemam ni inspiraciju pisati...

11. Hvala i tebi Matriks patko :)

12. Ја ускоро кад будем ишао у гнездо ћу себи да нађем лепих 14 тема и све их дефинишем, а бре више, све ће да буду лепи сомови. :)

13. Ništa lepše od mladog, a dobrog soma! :)

14. Nije ti valjda palo raspoloženje zbog mene? Sad idem u Peking da me ukokaju!

15. Хм, приметио сам да нико није прочитао шта ми пише на квакатару, ту има и мало смешног текста :)

16. Matriks, pa ti si lud!!! :D Tekstovi na avataru JEBU!

17. ja sam pročitao, ali mislio da ti ne rušim sneška... ovo nije kvakminator nego robokvak :)

18. Nije ti valjda palo raspoloženje zbog mene?

Što misliš to?

19. Е ниси ми срушио снешка него си га и повећао, хвала, мада исто му дође, и један и други су јебене роботизоване патке. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.