Kvaksonska loža - Moćne patke

1. pa i ja ponekad sanjam neke vukajlijaše... a i mene su sanjali neki...

2. ne pitaj sejo,ne pitaj,lololo!

3. znači prsli smo svi,hahahah

4. žene te spopadale? e to samo pokazuje koliko je muški rod otišo u kurac, da se tako vulgarno izrazim

5. možda jer me spopala jedna na finjaka pre neki dan,ko zna,ma...

6. imam par takvih priča još od srednje sejo.jedna mi i pesmu napisala i iskomponirala.

7. ma,sve to meni zabavno,mada su me zezali dupe mi pomerali za tu komponjerku:)

8. imam jbt,tu je u nekoj knjizi,lololo

9. boli te pedu

КУКУ, од чега??! :)

10. e,bre buki,al' si bukvaljist',lololo

11. Cak smo drugarica i ja pre par godina ubedjivale neke ljude da budemo zajedno kada nam se cefne. Primili se ljudi strasno, narocito muskarci lolololo

ista priča.smarao me neki lik u bejsmentu za 5 medalja.on je kao moj anđeo čuvar i alfa mužjak,nisam mogla da se otresem bolesnika.i onda rekla da imam dečka,a i devojku-drugaricu pored mene i kao-ljubomorna je,pali.i on-ma nema veze,kako ti kažeš,ja pišem knjigu,pronašao sam te u liku...i ode u šanac...

12. Мари баш сад гледам. Ти познајеш дебелог Алекса из БПМ-а?

13. mene i cimerku bivšu jedan lik zvao u trojku,al' sam se isprdala dobro,hahahha.onako,usput,ispred plastika.

14. Ти познајеш дебелог Алекса из БПМ-а?

bili džumle pre jedno dva meseca u energiji i kod nekog drugara pre.ti ga znadeš?

15. Да баш добро. Ја, он и још 2 другара смо отворили овај лејбл Тренс Сквод Рикордингз.

16. ja ga znam sa te dve večeri sa drugarima.kulj za lejbel buki:)

17. :) Ју сим соу мистик. Маниак гот ју прити дем гуд. :)

18. Ју сим соу мистик. Маниак гот ју прити дем гуд. :)

kaj,kaj buki?cirkular me izmorija,ne zameri,majstorišem od jutra:)

19. Нисам.... Још. ;) Не волим ја иза завесе, искључиво у кревету лоЛОЛОЛОлоЛОЛОлоЛОЛО

20. sestra večerala,lololo,tu je,ne bojte se:)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.