Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Auuu Kvaktrikse, pa ti si baš imao nalet inspiracije! :D

2. Pa direktna veza - ja nadimak - ti žalbu - ja sorry - tebi palo... raspoloženje. Ova patka nikad nije tako brzo razočarala ženu :)))

3. ja sam ubacio vegetarijansku patku :), a spremio sam još i niz pataka za zamene :)

4. Auuu Kvaktrikse, pa ti si baš imao nalet inspiracije! :D

Ма КВАКва црна инспирација, ја понављам као покварена плоча, ја их силим као коњ. :)

5. Bruce, pogrešio si, nije nadimak u pitanju...
    Nešto sam se smorila... :(

6. Sad ću da stavim horor patku da te malo razdrmam :)

7. КВААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! НЕ ТОГ ЂАВОЛА! ЋУ ГА УТЕПАМ!!! :БАМ, ТРАС, ШУТ:

8. Bruce, iskrao mi se smešak mali u uglu usana od tvog horor avatara :)

9. Strašno, strašno! Ja sam se jako up`asio kad sam ga vid`o :)))

10. Drago mi je zbog smeška, idem ja sad malo da pajkim pa se kvakćemo sutra opet. Laku noć svima i lepe snove.

11. Bruce, što ne kažeš da slaviš? :)
    http://www.birthday-party-ideas-101.com/images/RubberDuckCake3.jpg Evo ti od našeg malog kolektiva skroman poklon, a rođenanske želje smo ti pisali u ovoj temi. :)
    http://vukajlija.com/forum/teme/784?strana=66#post_1107991

12. Кваку ноћ Брус, сањај лепе пачје снове. :)

13. Bruce, srećan rođendanak još jednom. Ja sam ti danas već sve želje napisala da se ne ponavljam ;)))

Laku ti noć, kvakćemo se sutra.
    I da, poljubi malo pače! :)

14. Ja se zagubih, oprostite.

Brus, kvaku noć i šarene patke sanjaj. Nadamo se da si lepo proslavio rođiš.

15. Одох и ја да напуним батерију, квакуцкамо се сутра ујутро, квак отпоздрав. :)

16. Kwak kwak! Mene neka nesanica uhvatila, plus neizdrž.

17. Heh ti kao ona koza Karleuša :D

18. Kwaaak! Ovo je bilo negodovanje. Povredila si me :P

19. Povredila si me :P

Niiiiiiisam....imala nameru ;)

Odoh na spavanjac...jedva gledam na oči... :(
    Kvakćemo se sutra :)
    Kvaku noooooć
    tu tuu pa paa

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.