Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Buksno, ogovarali smo te. Cim se pomenula neka lopata, ti zapalio :)
    Lecis li se necim danas? Ja sam juce trosio pelindzer na veliko, danas se smirujem pivom.

2. ma sinoć bio kod ortaka na ''po jednu'':), pa zapili kasnije u kafanu...žao me 15 evreja bratiću...

3. Чисто да видим шта радите, пре него што се запутим на Маракану! Јесте живи?

4. Lecis li se necim danas?

u mom slučaju, klint se istvudom izbija:)

5. ideš u HRAM FUDBALA????
    ajoj, nijesam bio 10 godina tamo bratiću....:(

6. Ako si se lepo proveo, jebes pare. Sjebem i ja sve sto imam za dan, sutradan razmisljam o tome kakav sam konj 5 minuta, ali se onda setim kako je dobro bilo i onda me stoli bojko. Uzmem pivce i kuliram. Najsrecniji sam kad nemam para. Kad ih imam, samo razmisljam na sta da ih potrosim. Ovako, mozak na ispasu, prs' u uvo i blejaaaaa.

7. Ako si se lepo proveo, jebes pare.

za te pare mogao sam i da jebem nešto, manje bi mi bilo žao:)

8. Нисам ни ја дуго. Има 2 месеца сигурно, био сам активнији на гостовањима. Ал' данас против Чуке, да видимо како то изгледа пред дерби.

9. Des' Buks. 'Ocemo im dati bar 4, odigrao sam 4+ navijacki onako. Jos citam da ce Zuti da izvede rezervni tim, momci moraju da grizu. Nego, kakav si danas?

10. za te pare mogao sam i da jebem nešto, manje bi mi bilo žao:)

KO je video vajde od toga...Alkohol te duze drzi.

11. odoh u kladionicu..osećam neki dobitak...odavno nisam imao sličan osećaj...vozdra!

12. 'Ajd' brate, sa srecom.
    Ola Ella :)

13. Vreme je za rucak. Pozdrav!

14. eve i mene opet,ela sejoooo!

15. opet,sejo,da poharamo ćoškove!

16. Da vam pomognem u skidanju paučine...

17. Eh, smorio sam se načisto, sad sam kod babe, sreća pa ima laptop i net, da blejim.

18. hehhe,moderna bakica:)
    jao,ja se pakujem,ručala,elekricirana i ne stigoh opet niš.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.