Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Riknuću, ne mogu da prestanem da se smejem! Ah... brate slatki...

2. EvE me Bruce, opet me ručkić preokupirao....šta ćeš, mora i da se ručka, mada ne bunim se ja, obožavam da prčkam po kuhinji :)

3. Heh tačno sam znala da ti đavo neće dati mira s' tim kiornfleksom :DDD

4. daću vam preview, a večeras plusujte posle 6 sati:

Lagana večera

Seks u najavi

Sinoć mi žena spremila kornflejks za večeru... svu noć sam je gledao kako spava sa zadovoljnim smeškom na licu, a ja gladan...

5. Џаф ма мен, ниси најстарија патка. Само свратих да поздравим ле паткоњеросе. Квакздравље! :)

Vraaati se jer volEš stvari koje volEm i jaaa.... Vraaatiii seee! ;)

Jesam. Viš' kad sam se registrirala! :p

6. Ej Bruce, i tebe sam čitala sinoć, ona kolekcija je pravo malo blago! AKo nije tajna, otkud onolika pauza u pisanju, decembar 2009, pa jun 2010.?

7. Nije tajna, nisam imao ni internet ni računar. Završavao sam kuću pa mi je svaki dinar odlazio na materijal.

8. Bruce, đa mi se kornfleks defka....vidiš kako ti ja služim kao inspiracija :DDD

9. Baš mi je upalo u oči, one letnje iz 2010. sam i ranije ocenjivala, kad se pojave. Bila sam vazda zaludna tih dana, a i ti si pisao podosta tad. :) A ove iz 2009 ništa. Čudno mi i za ono slovo F, tražila sam tu baš dugo, kad ona kod tebe. I još neocenjena! A bila sam sigurna da sam je plusirala odavno.

10. išao sam u junu malo do Kopenhagena, pa se izradovao netu :)))
    sad sam malo stabilniji pa imam i kući i na poslu ADSL te mi je lakše :)

11. Ella, i ti i sve ostale žene, nisu muze đabe ženskog roda :)

12. Gde ste sad svi? Odete čim ja dođem, a tuširao sam se sinoć :(

13. HAHAHHAHAHAHAHA kakva konstatacija! :))
    Ja čitam definicije, našla sam jednog dobrog, a nereklamiranog autora, pa ga prelistavam. Ako se nekom čita, javite da vam ga preporučim.

14. Čnaj što si malopre bacila koment? Čo?

15. Tuuuu sam jaaaaa....majka me zvala da pita jedemo li, jesmo li zdravi...kupamo li se redovno :DDDD

16. heh siroma' sve ne znaš šta je dobra inspiracija ;)))

17. Jeste, Čo. :) A nije još punoletan! Biće od njega nešto. :)
    Jao Ella, ono standardno, je l' ti hladno, jesi li gladna, jesi li žedna.. Kako dobijem ospice od tih pitanja. :))

18. hehehe, iskustvo ćero, iskustvo...

19. čitao sam Čoa i ranije, dobar je, dobar :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.