Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Dobar je Čo, ja sam ga isto primetila prošle nedelje...

2. E, super je Čo, videh i ja. Baš ste mi se raspisali, a mene stiso poso. Kvek - smoreni kvak.

3. Agi, tebe sam predložila za naslovnu, ono Sudbonosno Ne. Kako sam se ismejala, pa to nije bilo humano. :D

4. Des Agi? :)
    Hhehehe čuj kvEk-smoreni kvak :D

5. Agi imaš novu patku :) besnu :))

6. hahahahaha da, baš mu je beeeesna patka :DDD

7. Agi, tebe sam predložila za naslovnu, ono Sudbonosno Ne. Kako sam se ismejala, pa to nije bilo humano. :D

A, videh ja da je nešto narasla. Hvala, hvala :) Ali očigledno da ne zadovoljava moderatorske kriterijume. Kvek.

Agi imaš novu patku :) besnu :))

Da, reakcija na posao nedeljom. Kvek.

8. Nego, Čo pominje patke ovde http://vukajlija.com/peciva-na-vodi/298474. Možda zaslužuje pozivnicu vamo? :)

9. vidi mu oči :))

10. Da, mislim i ja da zaslužuje Čo pozivnicu :)

11. baš mu je beeeesna patka

Što ovo dobro zvuči :P

12. Agi, hoćeš da ga zoveš ti ili ja?

13. Agi, pa ja sam to oteglila onako laloški, kako mi i dolikuje ;DDD
    A ja ne znam kako si ti to shvatio :PPP

14. Hajde neki mušak od vas neka mu uputi poziv :)

15. Hmmm... Moramo da ovde odredimo PR-a. Nismo baš reprezentativnih avatara, osim tebe, Eli. Ja ću ga zvati, ali od sada si nam ti zadužena za te stvari. Znaš da te ja uvek na tu temu mogu podučiti :P

16. To, to, bolje da ga zove lepo dete nego horor patka :))))

17. Zvao ga i ja... ali dobro. Ela, ti ga dočekaj s par lepih reči :)

18. hahahahaha lepo dete....hahaha horor patka :D

Pa dobro, pozvali ste ga već...ja ću onda ubuduće pozivati nove Ćlanove :)

19. Da Agi, znam da uvek mogu da se NAslonim na tebe, ipak si me prvi "otkrio" :DDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.