Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sutra nam se vraća kapiten KVAK KVAK KVAK
Tri KVAKa za kapitena.
A KVAKtriks ima malu maturu....ijaooooo
Meni je bila pre 15, 16 godina....koja sam matora patka
JohnnyBK
Jesam, kod ludog Boće. I ja sam u prizemlju. Terasa na ćošku ka tvojoj zgradi :)
hehehehehehehehe pa znamo se. De si bre Pele jebem mu miša. Sto godina te nisam video...
Au ne verujem ahahahahaha
Волим кад видим да језеро спаја!! Видиш, патке ЈЕБУ!
ok ok..moram da pogledam ta pravila jer sem definicija i postera nista pogledala nisam...hvala Dzoni za predlog jatu :DDD
morao sam da se vratim za ovo somče - dobro je, plusovah :) sad stvarno idem :)))
Pregledao i dobar som...MEŠAJ RUŽOOOO hehehe
Nema na čemu, prosto si bila materijal za patku i to je to, tako da si to postigla sama :D
Idem i ja malo da, što bi rekla staklena, proluftiram perje, pa se vraćam kasnije u jezerce da se ugrejem.
E odoh i ja malo da sredim perca, vrnuću se uskoro. :D
Какав сканк јој квакав сканк..
Hahahaha fascinantno kako svi izađu iz jezerceta na 3-4-SAD ;)))))
Moje perje je pocupano :[
JA SAM NAFURANA PATKA I BRIGA ME STA MISLITE O MOM PERJU
pravi sindrom jata. ja odoh da gledam 'kraljev govor' kazu da je dobar.:)
prijatno vece
HAHAHAHAHAHHAHAHA pa ja ne verujem šta sam propustila ovde! :D
U kapiten mnogo si propustio. Vrbovali smo Moly da postane patka a Agilni i ja se znamo od detinjstva i bilo je još svašta. Matriks je banovan a i Čo je sada patka....uf bre koji zaplet.
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Али битно је да се рано ујутру сви сретнемо из канцеларија у језерце. :Д
E da, Moli, dobrodošla u jezero. :)
Tačno tako, upadam u jezerce u 7:00, čim stignem na posao...za razbuđivanje uz kaficu :)
Odoh sada i ja da se u potpunosti posvetim gledanju tenisa, pa na spavanjac.
Kvaku vam noć svima! :)
Tu tuu pa paa
KvakKvak!
Aj Ela.
Je li pisao ko šta, da vagamo somiće?
Izbacio sam somica ljudi, pre nekog vremena. Ako nekog zanima. Nek mi neko kaze da ga obrisem, nemam srca ovako sam. Prepirem se.
Dobar je reprizer, mojne da ga diraš!
Čo bre, vratih se da ti ocenim Reprizera :)
Ooooodličan je! :)
Izbacih ja soma posle 2 dana :)
Hajd kvaku noć.