Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ter'o si me da tragam!!! :p

2. Ja sam odrastao uz Šemsu......idemoooooooo to Šemsoooooo
    Šalim se, znam rokenrol za decu. To je legendarna ploča....
    Bežim s' posla....Dosta za danas.
    Obićiću vas kasnije....
    E vidi Eli sutra rođendan...eeee, dobro čestitaću sutra svakako...aj uživajte KVAK

3. Ter'o si me da tragam!!! :p

heheh ladno si našla...ja tražio Beli Slon i Crni Telefon....zato nisam našao

4. Pazi kakva stvar! Ovo, realno, sad slušam. :)

5. Bio napolju da izvarim pljgu, dve.
    E a gde su svi? Nešto slabo bleje ovde od juče.
    Gde je Matriks i Staklena?
    Ni Moli nema? Agi, Bruce, Marya, Jevđa?
    Vidim Pekija s' vemena na vreme da bane samo. i jezivi pomalo, dobro tu si i ti, Ela i Kapiten, ali ostalih nema. Sha i pfcabara isto slabo....patkama treba malo buđenja.....spavaju :)

6. Agi bućnuo soma...Kvak svima, ukućanima...:)

7. Des Jewđo....šta ima?
    JohnnyBK...ovo mi je duplak za bleju dok sam banovan

8. Johnyyy.....fino si se maskirao. Ja reko novi patkan....što te banovaše nesreće, dabogda im deca pošuntavela.

9. Yo, dee is in da house. Sup?

10. Johnyyy.....fino si se maskirao. Ja reko novi patkan....što te banovaše nesreće, dabogda im deca pošuntavela.

Ma bio neki manji rat pa popio par dana bananu. Malo sam preterao. Dobro sam i prošao.
    02.04. se vraćam u jezerce.

hejhej!

'des marya.....šta se radi KVAAAAAAAAAAK

11. yo,yo:)šta radite patke?:)

12. Evo ja ubijam zadnjih 5 minuta na poslu pa bežim. Nedostajalo mi jezerce pa sam sa duplim malo svratio da se brćkam.

13. evo me bila do prodavnice,srčem kaficu i tak'.đoni nam se vratio u drugom oblIku:)

14. samo uskoči!voda je topla,somići tu i tamo plivaju.

15. đoni nam se vratio u drugom

Ma ovo mi neki stari nalog, prvi koji sam otvorio ovde. Odmah posle par dana je doživotno bio banovan pa kad je ono promenjen sistem, odbanovali ga....čisto sad blejim tako. Ne pišem, ne ocenjujem i tako to dok mi ne prođe ban na onom glavnom.

16. još malo đoni,brzo će da prodže:)kaj si ti radio oviju dana?

17. Pozdrav pernati drugari i drugarice! :)

18. Bleja, bleja i samo bleja....Ma za vikend bile tekme, rukomet, vaterpolo i tako to pa sam išao da navijam malo. Tako po kraju u šetao i cepao neke kafe negde....ma ništa pametno....blejaaaaaaa
    I gotovo radno vreme. Banuću uveče da obiđem jezerce...
    Vidimo se KVAAAAAAAAAAAk

19. aj,đoni,do večeras!kvaak šaz!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.