Od prvog dela lošiji poprilično, ali i dalje jako dobar RPG. Malo su borbe dosadnije, krv na sve strane, ne vidi se niš'. Priča bolja, dijalozi sažetiji (neko to voli, ja ne), romantika i dalje tu... level design se ponavlja, što ume da smori. Jako su dobri "mini boss-ovi" i ima ih dosta. Eto, ukratko moja zapažanja :)
ja sam patkica,165:)baby duck,lololo
196....Hibridna patka...:))
auuu,196!pa,ja sam najmanja u jezercetu,kvakkvak.
188 bez šešira lololo!
au,sve žirafe:)
Žirafe? Ja ovde došao da pozdravim patke. Kvek?
Kad metem šešir, vrate se rode...ololol.
hahahahhahhaahah,do patke skroz!
Hajd' ovaj 2in1 (Buxnomaniak) me prešišao za 8cm, ali te Jewdjo...iz vode rasteš ;))))
Taj rad :).....Agi....ne prijavi soma ti.
Kvek Agiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Ja sam se jedno jutro probudio, i noge su mi visile izvan kreveta...ostalo je istorija.
imam ja dva somčića,ne znam da l' videste:)
Kvak svima! Ne prijavih soma, posao me je obuzeo, pa sam samo kvaknuo i nastavio da radim.
Overih upravo i sve vaše somiće. Ima kvalitetnih. Šteta što se Matriks više ovde ne oglašava... :(
Odoh i sada malo da pikam DragonAge2, pa posle celovečernji sportski program. Kvaaak, budite dobri i neka jezerce bude toplo!
jel vredi? da skidam?
Marya...overih somine...-opleti-! Dojajna!
Moze i zakomplikuj....
Od prvog dela lošiji poprilično, ali i dalje jako dobar RPG. Malo su borbe dosadnije, krv na sve strane, ne vidi se niš'. Priča bolja, dijalozi sažetiji (neko to voli, ja ne), romantika i dalje tu... level design se ponavlja, što ume da smori. Jako su dobri "mini boss-ovi" i ima ih dosta. Eto, ukratko moja zapažanja :)
znači da vredi. kolika je 7-8gb?
Nešto manje od 7GB. Skidaj Reloaded verziju, ta valja.
E, odoh da ubijam zmajOve. Kvak!