Kvaksonska loža - Moćne patke

1. JA SAM KOKOSH JEBACU VAS SVE

2. MNJIH I TO JE USVESNO, MNJIH, ONAKO

3. Хахаха, види ове комплексе лоололол

4. Alo Tetra Primači...slabo ovo bre.......pravi ste mekušci....ovo nisu napadi....ovo je bre kao da sta nam napisali jedan grafit u kraju a mi se onda slikamo kako pišamo po njemu i pošaljemo vam slike.

5. kaj se zbiva ovden,što posterišete?:)

6. arapeen

Alo Tetra Primači...slabo ovo bre.......pravi ste mekušci....ovo nisu napadi....ovo je bre kao da sta nam napisali jedan grafit u kraju a mi se onda slikamo kako pišamo po njemu i pošaljemo vam slike.

NE ČUJEMO VAS DOK VAM JE URIN U USNOJ DUPLJI!!!

7. ЏОНИ НИСИ ГЕЈ ТИ СИ НАШ! ♥♥♥♥♥♥

8. данКАРА ФЕГЕТЧИНА ШАЉЕ ЛИКОВИМА ГЕЈ СРЦА! ПА ТИ СИ ФЕГЕТ, ПАТКЕ СУ ЗА ТЕБЕ ЗЛАТО!

9. колко геј песма аааааааааааа

10. С КИМ СИ ТАКАВ СИ БУКСНЕТИНО КАКО ТИ НИЈЕ ЈАСНО! ОД ОВОЛИКОГ ЕСТРОГЕНА НА ОВОЈ ТЕМИ НЕ МОГУ ДА НЕ ПОШАШАВИМ, ЛАДНО ГА И ВИ ЛУЧИТЕ, А НЕКАД СТЕ БИЛИ МУШКАРЧИНЕ!!! МАКАР ТИ, БУКСНОМАНИЈАК И ЏОНИ!!!1 СЛАВИЋЕМО ПРЕОБРАЖЕНИЈЕ ХРИСТОВО КАД СЕ ВРАТИТЕ СТАРОМ ЈАТУ ЈЕБАЧКОМ ЗАНАТУ!

11. VIDI GA DANKAN ŠTO ZNA GEJ SRCA DA PRAVI
    JER TO UČITE NA TOJ VAŠOJ TEMI MLAKONJEEEEEE

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.