U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
hahahahahahahahahaha,ma baja mali knindža!
ЈЕБЕШ СЕ СА СЛИКАМА
ДАНЕ ЗНАЧИ ДА КУПУЈЕМ КУРТОНЕ А? ИЛИ ДА ИХ ИПАК АКАМ ГОЛОМ КУРЧИНОМ?
НЕ ЈЕБЕМО СА КУРТОНОМ БУКИ, ЈЕР БАЈА МАЛИ КНИНЏА НЕ БИ КОРИСТИО ТО ГОВНО!!!1
mislim da je bolje da vam ne prelije do prela,ipak.
НА ПРЕЛУ СМО БИЛИ У СУБОТУ И НЕКЕ КОЛЕГИНИЦЕ СУ СТРАДАЛЕ КОД ФРЕНКИЈА У СТАНУ!!! КАД НАС ВЕЋ ВУЧЕШ ЗА ЈЕЗИК.
Narode, vi niste svesni koliko vas trpimo kad nikog od vas nismo prijavili, a vi svi biste skočili na nas da neko od nas to isto radi u vašoj temi. Ovo je naš mali univerzum i koliko god vam se ne sviđao, prihvatite ga. Razumem ja da se zajebavate i sprdate, čak me i nasmejete poneki put, ali celu temu ubijate u pojam.
ijao,bre,pa zar vas još drži?lololo
Потпиш.
Пеки, не уди смешан. Наравно да има и на нашој теми, зато и долазимо овде. А ни ми не пријављујемо, ми се само спрдамо, питај Џонија, мојне си примаријус к'о брус и матрикс, јбт.
stvarno,aj,da l' je moguće da vas i dalje drži,zjbjte se bez onih grozomoriteta,dosta je za danas stvarno.bućkajte se malo za promenu.
Недостаје ми брус.
Realno zajebancija je, ne treba se potresati, ali su neki napustili forum iznervirani...
i, po meni, kurvanjski je prijavljivati! Devojke su tu da se pobune ako im smeta, a vaša dužnost, ako ste imalo muškarci, vi tetrajebači, da prekinete... meni ne smeta.
Недостаје ми брус.
Извини, али зашто си га скинула код мене на гајби? Ае, као вратим ти у четвртак. Гаћице нека остану.
ma,meni je oke da se sprdam,ali dosta za danas.ne mogu više da gledam bolesne patke i idiotkinje sa konjima.
Ma pusti ih bre, oni da su se istresli bar jednom ovog meseca, bili bi mirni lolololollololololo
Realno zajebancija je, ne treba se potresati, ali su neki napustili forum iznervirani...
i, po meni, kurvanjski je prijavljivati! Devojke su tu da se pobune ako im smeta, a vaša dužnost, ako ste imalo muškarci, vi tetrajebači, da prekinete... meni ne smeta.
+1 само без овог дела о девојкама. Нас оне воле, шта год ми рекли и окачили. Јебаче не воли само Мелкијадес, сви остали нас воле и тачка.
http://cpocalyk.files.wordpress.com/2010/03/rabbitduck1.jpg
Hajde mi da lovimo moderatore. :)
Pravda za idiotkinje sa konjima!
ПРАВДА!!!
ОВО НИЈЕ ДАЛЕКО ОД ИСТИНЕ МЕНИ ЈЕ ДОТЕР СИНОЋ ПРЕКИНУО СНОШАЈ ПОСЛЕ МЕСЕЦ ДАНА. ЈЕБАЛИ ГА ПОЗИВИ КАСНО У НОЋ, МОРАМ МЕЊАМ БРОЈ!!!