Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ma,bre ono sa konjima je za lazu jbt.presede mi i pivo,a ono nikad ne preseda.

2. Гледала сам једном клип како риба пуши коњу и повраћа.

3. Или је то било куче....

4. Брате, шта сам ја гледала?!

5. hahahhaa....
    jesi li gledala toplu čokoladu? :)

6. hahahahahaah,džaf,bravo!

7. АМАН ЛАЖНИ МОРАЛИСТИ МРШТЕ!!!111 ЏАФ, ЉУБАВИ ГЛЕДАО САМ И ЈА ТАЈ НИЋИФОР АКО СЕ ДОБРО СЕЋАМ БИО ЈЕ МАГАРАЦ У ПИТАЊУ.

8. jesi li gledala toplu čokoladu? :)

:povraćaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

:briše se, pa opet povraćaaaaaaaaaaaaaaaa:

:)

9. ma,brate gledala sam i ja svašta,al' baš da gledam sto boleština zaredom...

10. МАГАРАЦ?! Ништа ти не верујем! Сад бих написала свашта ал' капирам да ће да буде за трансфер блама. :)

11. МАро, да гледамо заједно следећи пут? лололо

12. Džafto, nije se tebi to dovoljno zgadilo, dok nisi zapamtila koja je životinja u pitanju lolololo

13. lololo,ako povedeš baju malog knindžu da nam pušća s fona,dok nam debela konobarica bez dva prednja zuba toči piče.

14. Сад све мислим да је било куче. Јеботе, сад озбиљно, што сам ја то гледала?!? И где? И како сам до тога дошла?

Аух...

Е, чујте:
    http://www.youtube.com/watch?v=yUn5wsupcQY

ovo sam gledala garant

15. debela konobarica bez dva prednja zuba toči piče.

Jesi li je videla u Deronjama... :)
    Konobarica bez prednja dva zuba, a ista Mik Džeger! :)

16. Jesi li je videla u Deronjama... :)
    Konobarica bez prednja dva zuba, a ista Mik Džeger! :)

jok,bre,izmislila,lololo

17. marya dee

lololo,ako povedeš baju malog knindžu da nam pušća s fona,dok nam debela konobarica bez dva prednja zuba toči piče.

Какве предрасуде!!!

18. Ne dirajte mi Jami!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.