Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
hehehe ma znam Matriks da može da se edituje post, neko mi slađe ovako kad se naknadno setim pa to i naglasim ;)
Океј Ела, нисам знао, него ја већ турио 2 сома, 3. је у креацији. :)
hahahahha pričaj mi o tome.... :) Kada god se ulogujem asmo gledam imam li neki novi komentar, a ne koliko imam pluseva ili minusa :)
oba dobra, mmmm somovina...
A što se nove defke tiče...hm htedoh juče u tri navrata da napišem neke stvari koje su mi padale na pamet, ali...mnoooogo dobro zvzči u glavi tog momenta kada se setim, ali već kroz 10 min. kad sednem za komp, deluje mi bezveze...
Jeste provalili foru, Kvaksnetina isti dan odabrana i banana :) Čovek za sve :)
ja lupnem, ako ne valja brišemo modovi i ja zajedno, ako valja - odlično :) ionako imam više prava na defke nego što mi realno treba :)
Квакснетина је права патка, него Ела следећи пут запиши на папир брже је а можеш било кад да преправиш. ;)
ja sam najbolje defke zabeležio u WC-u, ima vode, ima papira, ima vremena za razmišljanje, za olovku ne pitajte...
Ni meni ne pade na pamet to za papir, nekako ih uvek mećem iz glave. Evo, za sada stavih jednu, a i za drugu su mi opet dlake u glavi.
Nasmrdeo sam perje među ljudima jutros u 17-ici.
Pa nego kako, nije džabe predvodnik pernatih životinja. KVAK :)
HAHHAHAHA ludaQ jedan :D
ДЕФИНИШИ ТО ОДМАХ!!! :)
Ma i ja sam. Prvo dve stanice u 17-ici, pa posle od autokomande u 55-ici...
'Јутро, квачићи! Доби наш квапитен одабрану а нема гааааа :(
Dobro jutro moke patke........KVA KVA
Evo me na poslu napio sam se malo opet sinoć one vatrene vodice pa me nije bilo. Sada mi je trebalo pola sata da isčitam u nazad ove vaše silne kvakmentare.
Želim vam lep dan svima i da nam posao što brže prođe pa posle da kvačkamo kući.
KVAK
Јебига, ту је он духом. :) Он и Џони су квакомшије, можда се јави са Џонијевог налога. :)
Jutro Džaaafto! :) KVAK
Како је квакастично кад примаш плату да квакуцкаш ођен. Ах... Још само 6 сати...
Недостаје ми Буксничичица, доквакаће он са трећег налога. ;)
еДитА: Квакво дииивно јутро, ЕлаБи! :)))
Ohoooooo patak Đooooooooooni :)
Da znaš mLogo volEm što pratiš fabulu radnje unazad kada nam se priključiš :)