U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
OĆU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ispunih svoju kvotu na ovom nalogu.
Patkomati, gde ste? Ke pasa?
Tuj sam samo ja, ovi opet zaronili.
Des Dzonsi....ke tu pasa? Sa ima tj...:)
Ništa, uskoro moram u školu, a ne bih da idem. Matriks ovde jewdjo, samo danas.
A...kakve su to sad metamorfoze?
Keva uzela kabl od kompa, krmača monitor mi pomože jer je slični utikač, a pošto prati moj ktitor ne vredi da se tamo ulogujem i odam se.
Aha....u tom grmu leži prc. Imal inspiracije?
O, de's Jevđo! Pa ima inspiracije, ima. Matriks već spucao sva tri na ovom nalogu :)
Agiii...des bre....lepo vreme za treniranje. Bavis li se ti kojim sportom...ili si zabatlio od atletike?
kvakkvak!šta radite patkice?srećan rođendan patkela!:)
Ja nemam inspiraciju ali čim se napijem, napisaću neku dobru definiciju.
Des marya........šta se radi?
evo,muvam se po kući,pa treba kasnije na neku radionicu da idem,sad ću da vidim i da klopnem nešto.kako je đoni?sad si stari,eee:)
Subotom redovni fudbal na Adi, još dva puta nedeljno basket... eto, aktivan sam. Mada nedostaje ono svakodnevno treniranje, ponekad i dva puta dnevno. Kažem ja, sledeće subote na fudbal svi :)
ellaaaaaaaaaaa srecan ti rodjendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uh za malo da promuknem..
e sad mogu da vidim sta to sve popisaste danas ...definicija na izvoz izgleda :)
Kakva radionica, šta radiš ti marya?
Odlično sam. Posao gotov za pola sata a bilo nešto kul na poslu, napao nas jedan sektor a mi im vratili i pocepali ih....što gotivim to.....
E da, opet sam stari. Skratili mi presudu.....
Malo kasnim sa porukama, ovo iznad je za Jevđu :)
Pozdrav Marya...
Ali pozdrav i ostalima, odoK sa posla na vazduh!!! :odbuć: KVAAAK!
o,evo je i moly!bravo agi za aktivitet,lepo je toJ.
e,pa studiram,mislim imam još diplomski,onaj ispit od petka beše poslednji.a,ove radionice to je neko neformalno obrazovanje,gluma,teatarske tehnike u radu sa mladima.interaktivno.