Subotom redovni fudbal na Adi, još dva puta nedeljno basket... eto, aktivan sam. Mada nedostaje ono svakodnevno treniranje, ponekad i dva puta dnevno. Kažem ja, sledeće subote na fudbal svi :)
ellaaaaaaaaaaa srecan ti rodjendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uh za malo da promuknem..
e sad mogu da vidim sta to sve popisaste danas ...definicija na izvoz izgleda :)
Odlično sam. Posao gotov za pola sata a bilo nešto kul na poslu, napao nas jedan sektor a mi im vratili i pocepali ih....što gotivim to.....
E da, opet sam stari. Skratili mi presudu.....
e,pa studiram,mislim imam još diplomski,onaj ispit od petka beše poslednji.a,ove radionice to je neko neformalno obrazovanje,gluma,teatarske tehnike u radu sa mladima.interaktivno.
OĆU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ispunih svoju kvotu na ovom nalogu.
Patkomati, gde ste? Ke pasa?
Tuj sam samo ja, ovi opet zaronili.
Des Dzonsi....ke tu pasa? Sa ima tj...:)
Ništa, uskoro moram u školu, a ne bih da idem. Matriks ovde jewdjo, samo danas.
A...kakve su to sad metamorfoze?
Keva uzela kabl od kompa, krmača monitor mi pomože jer je slični utikač, a pošto prati moj ktitor ne vredi da se tamo ulogujem i odam se.
Aha....u tom grmu leži prc. Imal inspiracije?
O, de's Jevđo! Pa ima inspiracije, ima. Matriks već spucao sva tri na ovom nalogu :)
Agiii...des bre....lepo vreme za treniranje. Bavis li se ti kojim sportom...ili si zabatlio od atletike?
kvakkvak!šta radite patkice?srećan rođendan patkela!:)
Ja nemam inspiraciju ali čim se napijem, napisaću neku dobru definiciju.
Des marya........šta se radi?
evo,muvam se po kući,pa treba kasnije na neku radionicu da idem,sad ću da vidim i da klopnem nešto.kako je đoni?sad si stari,eee:)
Subotom redovni fudbal na Adi, još dva puta nedeljno basket... eto, aktivan sam. Mada nedostaje ono svakodnevno treniranje, ponekad i dva puta dnevno. Kažem ja, sledeće subote na fudbal svi :)
ellaaaaaaaaaaa srecan ti rodjendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uh za malo da promuknem..
e sad mogu da vidim sta to sve popisaste danas ...definicija na izvoz izgleda :)
Kakva radionica, šta radiš ti marya?
Odlično sam. Posao gotov za pola sata a bilo nešto kul na poslu, napao nas jedan sektor a mi im vratili i pocepali ih....što gotivim to.....
E da, opet sam stari. Skratili mi presudu.....
Malo kasnim sa porukama, ovo iznad je za Jevđu :)
Pozdrav Marya...
Ali pozdrav i ostalima, odoK sa posla na vazduh!!! :odbuć: KVAAAK!
o,evo je i moly!bravo agi za aktivitet,lepo je toJ.
e,pa studiram,mislim imam još diplomski,onaj ispit od petka beše poslednji.a,ove radionice to je neko neformalno obrazovanje,gluma,teatarske tehnike u radu sa mladima.interaktivno.