Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Maločas mi sestra na face-u postavila ovaj klip:
http://www.youtube.com/watch?v=SiXCZ-Ew0b0&feature=player_embedded
I kako ja sad mirne duše da idem praviti kolače???
ne znam sta da ti kazem dzoni... meni je jedan klinac rekao profesorka vi ste samo dve godine stariji od moje devojke a druga kaze meni je bas glupo kad vam persiram a mi'sim znam da tako treba al VI ste godiste mog decka :D
patkela,od čega je torta?:)
Ma pravim cheese cake sa višnjama i profiterole :)
hehe,kul,baš prekjuče jela čiz kejk,mljac!
ella ti si prava maedena vrednica :)
marya to mora stavrno da je haos kad se radi ..mozemo da napravimo neku interakciju samo morala bi da stoji ograda da ih moji zverovi ne ujedu :D
hahah,to je super u radu sa decom,pogotovo onom iz osetljivih sredina,ili sa nekim problemima,ma ima svašta tu:)
i,ela,ti si beše u ustaničkoj?
Да, да, ја сам на Бежанијској коси.
znam buki,zdenka:)
Знам да знаш, ал' чисто да знаш. лололо :)
YEP! :)
exex ela mi smo komisnice :D
mahnuću ti danas kad prolazim uz srećan rođendandan pesmicu:)ja na mirijevu,prolazim tudE.buki,znam da znaš da znam zdenku,lololo
Jebote mene treba streljati!!! Operem suđe pa zavirim ovde. Umutim slatku pavlaku pa zavirim ovde. Skuvam puding, pa opet zavirim ovde!
Definitivno sam slučaj za posmatranje!!!
A gde si ti Moly?
i ja.grejem jelo,dođem,pa kucnem,pravim salatu,dođem,pa kucnem,uzmem pet zalogaja dođem i kucnem,aaaaa!
axaxaxaa ja sam najgora ja kuckam citam..pa cu da zovem kineze dostavu axaxaxaxxa
ja sam kod raskrsnice ustanicke i v.ilica
pa,bre,nas tri smo blizu:)
Aaaaaaaaa pa tuda prolazim 100 puta dnevno na 26-icu. A i kada idem u Maxi, Familiju i ta tamo čudesa. Ja sam odmah kod specijalnog suda.
Ках, ках...
ЗБОГОМ ФАКУЛТЕТУ, НА КУРАЦ ТЕ НАБИЈЕМ!
:))) завршила Џафта!
http://1.bp.blogspot.com/_KHDz8JdWNN8/TIEZuKNBOhI/AAAAAAAABNU/niqzYqjM714/s1600/Champagne_Toast_Hyatt.jpg