Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Only fools and horses je zakon! :))

2. Gde pobegoste, m? :)

3. Pustih soma. :) Upozorenje: neće se svakom svideti. :))

4. Пеки, погле мој аватар. Све ти је јасно ко ми је конза! :)

5. Pekky, đa mi se tvoj novi som :)

Des Džaftimirka? :)

6. ПА ЈБТ ПЕКИ КРАЉИНО! Тек сад ми паде на памет, а гледах ти јутјуб канале и то. ЈЕЛ ЗНАШ И ИМАШ песму од САШКЕ КАРАН - Лаж, лаж, презирем дубоко, обожавам момке што љубе жестоко?!?!

ХАХАХАХХАХАХАХ нигде је нема :))))

7. Des Džaftimirka? :)

Јуухууу :) Умирем, немамо воде.

8. Što nemaš vode ženo?

9. Па, то си ти тамо нешто мувала! Пресушило нам језеро :( каже ћале да неће до сутра да дође. Хихихи, смрдећу вам овде! :)

10. Ma to sam ja rekla onim mojim kurajberima na poslu da ti zavrnu glavni dovodni ventil :D

11. Džaftaro, moraš da mi kažeš tačan naziv pesme, pod tim je ni Gugl ne pronalazi. :) (nova definicija? :))

Elem, vidi ovo!

http://www.youtube.com/watch?v=EXCkH2bstb8&feature=feedu

Vr'! :)

12. ahhahaha do jaja! :))

ma, kucala sam ja svasta i trazila i nema, brate, NEMA! Dolazi ona kod jednog drugara u menjacnicu i rekla sam da je iscima za tu pesmu! Znnnas koji hit! AHahahah :)

13. Evo me opet
    :buć:
    opa vidi ovu patkicu gore....mada crvena haljina....al nema veze, pokida se to
    KVAAAAAAAAAAk

14. hahaahhha ĐoUni bejb, šta je to s' tobom danas? ;)

15. hahaahhha ĐoUni bejb, šta je to s' tobom danas? ;)

"oni" dani lolololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.