Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Bata kan-kan, haha. :)

Koji ludak...

2. I gde su nam Ella i Marya Dee ceo dan?

3. Kul, al bani do jezera kad god 'oćeš......onako da izblejiš

Боље да сте основали неку ложу пецароша, па би могли да 'ватате рибе. Мада контам да и патке лове рибе. Али пецароши имају велики штап, ако ме разумеш.

4. Ma nije bitna veličina štapa, bitno je da ga držiš čvrsto :)

5. To jest Samhaine ali patke imaju velike patke a ženske patke u ovom jezercetu su jako lepe....
    EDIT: i ženske patke naravno nemaju velike patke

6. Ubiše mi Batu Kan-Kana.....nemam pojma što...mada i nije nešto

7. Наврнућу онда кад вам дођу те женске патке. Добро је па си едитовао прошли пост, помислио бих свашта. :)

8. Наврнућу онда кад вам дођу те женске патке. Добро је па си едитовао прошли пост, помислио бих свашта. :)

hehehe...edit na vreme je pravi edit...pre nego što ode nešto pogrešno protumačeno u javnost...
    Bani kad o'š....ovde neko uvek bleji

9. Знам и ја зашто Ела неће да дође

Ја мислим да је због оне ''расправе'' са Језивим синоћ. Мада то није била расправа, Језиви је само груписао оно што му се није свидело код одговарања на јебачке постове. :)

10. Nisam skapirao da se naljutila sinoć kad je to Jezivi pisao....nije jezerce bez Ele baš pravo jezerce...posebno ujutru jer se uvek prva bućne zato što rano ustaje na posao....valjda ovo nije nešto za stalno....

11. valjda ovo nije nešto za stalno

+42

Ја мислим да ће се вратити, јер ипак је она основала ово. Ако се не буде вратила, рећи ћу Енергији да закључа ово заувек, јер нема смисла без ње.

12. рећи ћу Енергији да закључа ово заувек, јер нема смисла без ње.

Slažem se.

13. Ал' нешто мислим да ћемо је видети до понедељка. :) Можда је хтела само мало да искулира блеју овде. :)

14. СТАКЛЕНА ДА СЕ ВРАТИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

15. Vrati se, Ella. :(

16. Можда је хтела само мало да искулира блеју овде. :)

Nadam se il' odoh i ja

СТАКЛЕНА ДА СЕ ВРАТИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

+1000000000000000000000000

17. Što sam bacio nekog političkog somića al će da ga na nož dočekaju 100%

18. Pa vreme je i ja da bežim s' posla....vikend....kul

19. Ovo je ladno najaktivnija tema na sajtu a nije među aktivnim. Zamislite koliko bi tek bilo pataka da nije u igrama, da je više ljudi vidi...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.