Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Leeeeeee, eve mi rasplaka ženu! Isto takvo kuče je imala kad je bila cura...

2. Мог деду из села зовемо Кика. Ахахахха, КИКА!

3. Ja ovu raspravu nisam započeo.

Само још на ово да одговорим.
    Овде расправа тренутно не постоји, ја сам само хтео да ти скренем пажњу да нема потребе ни да се ствара. Толико.

4. jao,vidi je!slatkiš:)ma,ja uvek dovlačila svašta kući,mačke,laste,jaja od zmije,ili guštera,nisam stigla da vidim šta je,majka ih bacila pre no što se izleglo.

5. Leeeeeee, eve mi rasplaka ženu! Isto takvo kuče je imala kad je bila cura...

Види јој њушкицу! А пишка као луда кад се играш са њом!

6. Nazovi to kako hoćeš, Buksn. Ja to nisam započeo.

7. Ti malecki kučići su žive igračke...

8. Smirela, narode.

9. jao,kad se setim kako je moj maks bio cakan kad je bio mali!

10. АХАХХАХАХХА кол'ко је сладак! :)))

11. Nazovi to kako hoćeš, Buksn. Ja to nisam započeo

Dobro, šta hoćeš sada?
    Ajde reci šta je to što hoćeš da isteraš pa isteraj?
    Evo ja kažem pogrešili smo svi i možemo ovde da prestanemo sa tim kao da ništa nije bilo. Ako ti to odgovara kul. Ako ne, onda reci šta hoćeš sa ovim da postigneš?

12. hehhe,peki,pa on ima i autić!

13. Јао, Пеки, мене је један исти такав ујео за колено кад сам била мала! Хахахаха, отад их мрзим! :)

14. Sta si pr'o, Johny? Ko je rekao da ja hoću nešto? Krenuo sam nekoliko tema da spemujem, pa sam i ovde napisao da ovde nema jebanja. Onda sam samo nešto raspravio sa Zezatorom, a ti si se prvi vratio na ono što je bilo. Ja sam samo odgovorio.

15. Imao sam ja 2 pekinezera u komšiluku koje nisam mogao da gledam, stalno su lajali na mene i jurili me... A onda sam nabavio ovog sa slike i... Skot jedan mali ti priraste za srce a da ni ne primetiš! :))

Do skoro je bio jako bolestan, imao dosta problema sa varenjem... Ali je sad super. Mnogo ga volim. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.