Kvaksonska loža - Moćne patke

1. nisam ni u jednoj stranci,što mi ne daje izglede za posao,ali nikad nisam htela da budem kolektivističkog identiteta deo.

2. posle godinu dana

Posle godinu dana...ništa to nije :)
    Ja sam pre neki dan ponovio jednoj devojci jedan razgovor koji smo vodili kada smo imali 14 godina i šta je tačno imala na sebi....pogledali smo jednu sliku koju je ona imala jer sam se setio i da smo se slikali to veče i u komad sam pogodio garderobu....a znam da sam i razgovor

3. hvala lepo svima na čestitkama :) evo jedna od komentarišućih defki: http://vukajlija.com/jarceva-muda/109490

4. gledam da spojim ono što mi najbolje ide,a to je bilo šta sa rečima i umetnost.ne znam.

Bićeš glumica i kada budeš debitovala u pozorištu svi dolazimo i na kraju umesto aplauza, počećemo da kvačemo. Svi će biti zbunjeni ali ti ćeš znati da je to naš aplauz.

5. ma,meni je ovo svakog dana,prebukiran mozak,gledam da ga ubijem.

6. Agi šibn'o sam ti mob u PVT

7. Posle godinu dana...ništa to nije :)
    Ja sam pre neki dan ponovio jednoj devojci jedan razgovor koji smo vodili kada smo imali 14 godina i šta je tačno imala na sebi....

HAHAHA, nisam mislio na to, ali takvih razgovora i susreta se sećam ceo život.

8. Idem, cima me devojka da zablejimo.
    Laku noć svima i Agi mi se sutra vidimo na Adi...

9. laku noć Johnny, ja gledam kako mi skače rank :)))

10. Laku noć, Đoni. Vidimo se. Šaljem ti sms.

11. ja gledam kako mi skače rank

Uživaj, dobar je osećaj :D

12. imam ja taj osećaj, juče sam bio 235, a danas 228 i to pre odabrane... samo što mi puno srce jer je konačno neko prepoznao jednu moju defku (iako je imala 144/5 skor i ranije)

sve čekam da iskoči mylyca odnekud i kaže Aprilililili! :)

13. Jeste imala sjajan skor, ali meni taj odabir gotovo nikada nije logičan. Mislim, da ne shvatiš pogrešno, ova defka ti je definitivno za odabrane, ali ja bih barem dve tvoje stavio pre nje :)

Isti slučaj je i sa mojom, što mi je bio totalni zbun. Bio sam u fazonu "Otkud ova".

14. patkela,pa gde s' ti,poslah ti pvt pre par sahata?

15. Eli, sada se može lepše spavati :)

16. i meni srce puno :)))
    kako ti se dopala pesma ;)

17. Agi, meni je ovo najjača defka, moje omiljene imaju daleko niži skor :) osim toga, ovo mi je ortak ispričao svoj doživljaj a ja ga samo pretočio u defku - u pravu si skroz

18. moje omiljene imaju daleko niži skor

Upravo to. One na koje sam ponosan su negde u sredini, kada ih poređam po popularnosti... ove pri vrhu su mi samo za nijansu smešnije, ali nit' sleng, nit' posebno inteligentne :)

19. ja imam defke koje su imale mnogo jači skor od odabranih,ali niko se tu nešto mnogo ne pita.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.