Kvaksonska loža - Moćne patke

1. ma meni je ovo prva odabrana do sada... uopšte neću da je preispitujem :)

2. ako,kulj brus,bre.

3. Upravo to :) Samo uživanje, a prepoznaće neko jednog dana i one najbolje :)

Drugari, laku noć vam želim i uživajte u vikendu. Kvaaak!

4. laku noć Agi, laku noć i ostalima, ja idem da spavam sa kezom na licu :))))

5. Устајте, Бога му пољубим, радна субота! :)

6. Ustajemo, ustajemo, vreme je za Adu i jurnjavu sa loptom! Kvaaak!

7. He he he, ispadoh iz konkurencije za Oskara :D

reme
    http://vukajlija.com/zagrejati-stolicu/319164
    Teška srca objavljujem da ova definicija ispada iz konkurencije, jer autor koji je predložio ne ispunjava uslove potrebne za predlaganje, a isto tako je i banovan kao dupli nalog korišćen za lajkovanje.

Ipak ću da revidiram svoje juče izrečene stavove o Matriksu :P

8. Ишуку, а мог'о си да имаш јопет много плусова!!! :п

9. Što je najgore, uleteo Straja odmah iza, govoreći da ga je Matriks zajebao, jer je on hteo da predloži :)

Kvek!

Mada realno, ta nije za naslovnu, čista je zajebancija :)

10. gi ne lupaj, defka kida koliko je dobra, mada ni Kvaktriks nije kriv, verovatno je zaboravio da sa duplog ne može predlagati...

doduše, kako ti pišeš defke, biće ih još gomila sa štiklom :)

11. Ma nije kriv Kvaktris, šalim se ja malo. Hteo je najbolje i uvek hoće najbolje. Kažem, njegove greške pravdam njegovim godinama.

A defka je baš nastala kao sprdnja, ali hvala što misliš tako :)

12. Džafe, luda si skroz sa onim komentarom :)

13. Колико то година има Матрикс?! Ја немам појма колико сте ви стари, сви сте ми исти, млади и весели! :)

Не питате ме ништа, ја одговарам. 23 :)

14. Џаф је увек луда, поготово суботом изјутра :)

15. http://vukajlija.com/3-rakija-3/320220#comment_997190

јој боже

Иначе, 39, ха? Хаа? ХАаа? :))) Па, кул, моја мама је старија од тебе једно 7, 8 година. Ахахахах :)))

16. hahahaha, imam sestre tog godišta :)

ja sam ti matori perverznjak sa kompleksom Petra Pana :)))

17. ja se još sećam kad je internet bio crno-beli...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.