Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Хахахаххаха, до јаја! Причај нам, шта си ти радио кад си био мали? :п

2. Pričaj, Bruce, ja ću da zapamtim 399. stranu :)

Inače, ja imam 29...

Odoh na fudbal, pa se kvakćemo večeras. Kvaak!

3. prvi računar sam dobio 1984, Commodore 64 (onaj debeli), išao na pecanje, pio proteine Petra Čelika i bio ubeđen da će mi od njih porasti veliki mišići, mnogo sam šetao po brdima, slušao Riblju Čorbu, Zanu Nimani i ABBA, maštao da budem astronut i oficir JNA...
    skupljao sličice i čitao knjige, nosio Titu štafetu bio na radnim akcijama...

sedeo u kratkim pantalonama i posmatro povlačenje Panonskog mora :)

4. pozdravi sve Agi :)

5. E de ste patke.
    Agi, probudio sam Buxnu i krećemo za 15 minuta na Adu.
    Bruce pa ti si stariji i od mene...ja imam 30 godina....lepa okrugla cifra.....

Commodore 64 (onaj debeli)

Memorieeeeees.....ow sweet memorieeeeeeees
    Ubaciš kasetu u kasetofon i igraš igricu lolololo

6. sedeo u kratkim pantalonama i posmatro povlačenje Panonskog mora :)

hahahahahaha...definiši ovo

7. definisaću posle 1, sad ne mogu :)
    Ali da si bio prisutan kad sam budžio tog komodora! Izbušiš bušilicom rupu u kućištu, uvrneš dva šrafa, postaviš plastično dugme i zalemiš mu kontakte i dobiješ budženog C64 sa RESET tasterm! Ej, RESET taster!

8. hahahahaha....nisam to radio.....mada kratko pre komodora sam imao zx spektrum.........šou

9. Deste, patke. :)) Šta radite?

10. Des Peki...krećem na fudbal.....kvakćemo se kasnije

11. Uuuuu, to je bila rasprava... Ja sam hteo ZX, pa me je lik ubeđivao pola sata telefonom da ne kupujem slabiju mašinu jer ću je brzo prevazići, a C64 je mnogo jači i bolji...

U to vreme nisi mogao legalno da kupiš računar, moja mama je išla u Nemčku da mi ga prošvercuje... sećam se da smo za tu lovu mogli da kupimo 40 ari zemlje ili polovnog fiću...

12. Ćao Pekky, ja još uživam u lovorikama - dobio sam prvu odabranu posle 18 meseci :)

13. Skinuli mi nevinost :)

Nežno, ko rukom... :))))

14. Dobar! Ostavih kratko komentar.

15. Bar dan svima....čestitke Brucu....pustih i ja 2. :)

16. hvala jewdjo, oduševio si me :)
    sem toga onaj raniji nisam na vreme video :)

17. Dobre su, jewđo. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.