Prijava

Hugo, aj ovako.
Kada bi tako mesali i generalizovali stvari nikuda ne bi rasprava dosla.
To je ista glupost kao ona en dotterova na pocetku ove teme
nesto tipa...
"Riba smrdi od glave pozabavite se korumpcijom"
sada ne pricamo o pandurima i njihovim greskama u radu. Pricamo o navijacima.
Eto mogu samo da te pitam
Sta je Uros hteo da uradi?
Mislim ako nije hteo da ga ubije (a mogao je, vrlo lako) sta je hteo da uradi?

Sta je Uros hteo da uradi?
Mislim ako nije hteo da ga ubije (a mogao je, vrlo lako) sta je hteo da uradi?

Izdrži da čitaš naše budalaštine nazad i imaš odgovor i na to pitanje.

sada ne pricamo o pandurima i njihovim greskama u radu.

Причамо управо о томе. Да није било грешке у њиховом раду, то се не би ни десило и Трајковић би сад водио нормалан живот, исто као и Урош.

Као што сам ти нагласио, хтео је да га пребије, повреди, унакази. Што нам даје тотално другу квалификацију дела. Учествовао сам у неким тучама где су се користиле бакље много озбиљније него овде, и опет нико није погинуо.

Друга ствар, није мешање и генарализовање ствари, не мешам ја овде парнице и кривицу, или обичајно и уставно право. Окомили су се на навијаче, и престали су да буду објективни, судство ради по налогу. Мислим да мало потцењујеш људски живот када кажеш:

sada ne pricamo o pandurima i njihovim greskama u radu.

Грешка у раду је када напишеш казну за паркирање, уместо за мигавац. Овај човек је хладнокрвно пуцао дечку у слепочницу.

-Убиство дечка јер пролази на црвено- 7 година.
-Покушај убиства- 10 година.

Ипак мислим да ово доказује апсолутну хаотичност која влада у судству.

Верујем да ти знаш тачно зашто се све то десило, па си сад дошла да нас просветлиш.

Branioci Urosa, skacete sebi u usta.

Ја сам био ту поред, кад се то десило, на трибини, сви смо мислили да је гробар, а не да је пандур, СА ПИШТОЉЕМ, У ЦИВИЛУ, СА КАМЕРОМ И БЕЗ ИКАКВЕ НАМЕРЕ ДА ПОКАЖЕ ЗНАЧКУ! И тукло га је више људи,

Nije covek nista mogao da mu uradi, cim tvoj Uki nije znao da je pandur JER NIJE POKAZAO ZNACKU!

Чији ли је овај дупли јебо те. Дош'о да тролује. Баталите причу, видиш да нема намеру да прича, него да фура своју спику.

ПАНДУР кад убије, то је 7 година робије. Кад Урош КРАЉ, ЛЕГЕНДА направи једну тешку телесну повреду то је 10 година.

Серем им се у систем и режим.

Ali Hugo, po zakonu maksimalna kazna za pokusaj jeste bila 10 godina. Drzava (a samim tim i sud) je najavila da ce stati na put huliganima, a realno nemaju drugog izbora sem da ih zatvore.
Ja bi svakom huliganu dala po bombonu.
Ti mesas teme, ovde se ne prica o ubistvu decka koji je prosao kroz crveno. Ovde se radi o huliganima koliko ja znam.
Kapiram ja tvoju stranu price, tj sta oces da mi kazes ali kako bi rekao bivsi ministar inostranih poslova.
dont miks grenmas end frogs.

Ма дупли налог. Немојте да се пецате на будалаштине. И да ради се овде о смрдљивој одвратној пандурчини која је хладнокрвно убила јадног дечка који је прошао на црвено светло. Надам се да му је лепо сад тамо у затвору. Тј не надам се. Знам!

Али мислио сам да причамо о људском животу, а не о томе да ли је дело извршио пандур или неки тамо Урош Мишић. Поента је крајњи исход. Зашто Трајковићев живот више вреди него тог дечка?

Капирам ја да они хоће да стану на пут хулиганима, али то се тако не ради. Рецнеш некога на 10 година, и шта, не бијемо се више на трибини? Не палимо бакље, не правимо срања? Мало сутра. Њима је то само изговор кад их неко пита, шта сте урадили, да кажу: "Осудили смо једног на 10 година."

Ali genijalni ste, to moram priznati. Skoro isto genijalni kao majka Urosa junaka koja je htela da se zapali na trgu kad joj je sin osudjen. Steta samo sto nije krenula sa tim samospaljivanjem kad je provalio kuda joj je sin krenuo.
Sa moje tacke gledista, vrlo prosto. Treba da lezi.

Зашто Трајковићев живот више вреди него тог дечка?

Лепо питање. Зашто Јано? Ако већ све знаш и залажеш се за правду више него ишта, реци нам ЗАШТО пандурски живот вреди више од обичног? Просветли нас.

И кажем да треба, али не 10 година!

treba da lezi ali mora da se uzme i cinjenice koje hugo iznosi ja sam pisao bas za slucaj tatona posto su dva klinca uhapsena iz mog kraja..mislim da je tu gomila gomila propusta uradjena i da to nije fer sudjenje, no samo mazanje ociju javnosti i uefi....

Ali zar sudija nije i sam rekao da mu svesno odredjuje drakonsku kaznu kako bi napravio primer od njega?

Pablo,ajde pročitaj naslov teme pa piši kako tome dolikuje.Ovde se NE treba da se diskutuje o nekim drugim presudama koje jesu ili nisu pravične.

Ма Хуго, џабе објашњаваш. Ово је дупли нечији, који тролује, док неко не добије бан. Батали.

Zato sto je Uros u pitanju a ja posto sam dupli nalog i but pablo kazem da se drzava nameracila da smesti tvog ovozemaljskog gurua u cuzu. eto.

Ne vredi Hugo i to je propust sudstva, to se slazem. Ali da je sud lepo reko kad je rec o Urosu. Lepo bogami :)

Steta samo sto nije krenula sa tim samospaljivanjem kad je provalio kuda joj je sin krenuo.

Видим и са родовима си у свађи. Зашто се жена није спалио? Ни мени није јасно. 5 година је довољна казна за Уроша. Ни дан више.

I Jano,'oladi malo bre.Postoji i lepši način da iskažeš šta misliš.

Pablo,ajde pročitaj naslov teme pa piši kako tome dolikuje.Ovde se NE treba da se diskutuje o nekim drugim presudama koje jesu ili nisu pravične.

Тебе занимало шта је урадио Прелић, нисам хтео да ти кажем па ме сад као опомињеш? Ја активно причам о теми синко. Свидело се то теби или не. Пресуда је чиста репресија и ништа друго. И у једном и у другом случају. Европа само још мало више да рашири буљу, да би ови кметови могли да уђу.