Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
znam lika koji jedne noci nije mogao da spava, pa je stijao bastu po mesecini, jer mu je keva popovala da sutra mora rano da ustane da radi to
Ја знам лика, чије јетрвино пастроче познаје багеристу, који возио багер у Колубари 25 сати за један радни дан! Такође, знам лика који је потрошио 100 безплатних минута за сат времена!
znam lika kojem je keva dva puta razbila vazu od glavu kad je bio klinac, jer se toliko smejao da nije mogla da ga smiri, gde su nakon tog dogadjaja poceli da se smeju jos vise.
LOL!
Ja znam lika koji je pao sa litice, da ne kažem litičice (3,4 metra) dok je kenjao.
Ja ne znam nijednog lika. :'(
Ja znam lika koji se pali na ćelave albino azijatkinje (i uopšte, sve što je albino - nezavisno od pola ili životinjske vrste).
Ja znam lika koga ganja murija, kriminalci, svi bivši prijatelji, ukrao je mešalicu za beton majci svog najboljeg druga, primio stanare u stan pa im pokupio sav nameštaj i tehniku i prodao za drogu, ušao u stan svog druga dilera dok ovaj nije bio tu, a rekao njegovoj kevi da traži neke stripove, pa mu pokupio kilo šita, onda ga ovaj proganjao i uhvatio, vodio ga na Savu da ga ubije, pa mu se smučilo i pustio ga (ja ne bih), a još su ga par puta boli nožem, a jednom klali flašom. I jednom sam ga video kako pada sa takve visine mrtav pijan na glavu, da sam ja pao, ostao bih mrtav na licu mesta, ali ovaj je samo ustao i nastavio da pije. Pravljen od čelika i betona, a narkoman i propalica. Strašno. Zašto Bog meni nije dao takvu snagu u verovanju? Da jeste, sad bih bio sveti Vladimir Dobročinitelj.
Znam lika koji se kao klinac na času iskenjao u školsku torbu, pa kad su svi osetili smrad on je lagao da je to trula jabuka.Ozbiljno.
Ja znam mene, a to je dovoljno. Ja sam na kraju osmog razreda dobio ono ogromno svedocanstvo i dok je razredna srala ko po obicaju ja sam to svedocanstvo usarao, u pozadini je orao, onako providan, tanak, ja sam ga podebljao hemijskom, uglavnom usro sam svedocanstvo. Posle vadio novo. Debil
OK 'oćete pobedu...
Znam lika koji je polomio obe ruke dok je radio zvezdu lololololololo
KRALJ
ЛОЛОЛОЛОЛОЛООЛЛООЛОЛОЛ
Znam lika koji se pokenjao u ugao ucionice . Kad smo dosli stajalo je govno .
Ја знам лика који је једном пијан сео на бабу мислећи да су она и кауч једно, јер се ова покрила ћебетом исте боје као кауч.
Kako ti mene znaš?
Ja znam lika koji je u sred bela dana srao u Tašmajdanskom parku. Kad je naišla neka žena on joj je samo rekao onako iz čučećeg položaja: "Dobar dan!"
Znam i lika koji se ispovraćao na ćaleta dok je ovaj spavao.
Знам лика који се пијан залетео да разлупа пекару због сендвича од 250 динара, оклизнуо се на мермерном поду (била киша), пао, сломио руку и 4 зуба.
ЕДИТ Зна га и Џони!
Znam lika koji je opuškom od cigare u jednom muzeju zapalio skulpturu od 3 metra napravljenu od sena.A onda je okrivio mačku : Nisam ja nego jedna mačka , jako je zašlajfovala kad je pokušala da pobjegne jer sam je gađao limenkom , kad je zašlajfovala jednom kandzom je napravila varnicu koja je zatim poletjela i odskočila u skulpturu. Kakav je samo napravila haos.."
I ne trolujem zaista priča je istinita !
Znam par likova koji su izgubili zube u šutkama na svirkama. Jedan sam zub čak ja i naš'o.
Znam lika koji zna lika koji je ušao u VIP i rekao
-Eve dinar, daj telefon!