Знам лика који је...

1. Znam lika koji zna lika koji je ušao u VIP i rekao

-Eve dinar, daj telefon!

Хахахахахахахаха

2. знам лика који зна лика који је ушао у мекдоналдс и рекао "дај једну пуњену и две гурманске"

3. Знам лика који је сео у бус, скино чарапе и ставио их на прозорче да се суше...

4. Znam lika koji je defloris'o pripadnicu romske nacionalne manjine, a da ova nije bila maloletna. Sreća za ceo život, kažu.

5. Znam lika koji je prišao automatu za kafu, ubacio novčiće i onda u treperavu žutu lampicu vikao "oću kapućino, oću kapućino!"

6. znam lika koji je u onu spravu tramvaju za poništavanje kartica pričao dokle ide i da mu treba karta dotle.

7. Мој најбољи друг зна лика који је једном приликом излемао градоначелника Крушевца. Фазон била нека акција чишћења и овај учествовао, дошао прецедник да се слика за ТВ, пришао с леђа и потапшао га по рамену. Лик га из окрета спичио у стомак а кад се овај савијо докусурио га је одозго лактом у грбачу. Цело село знало за то, а овај снимак наравно није емитован лоло.

8. znam lika koji je u onu spravu tramvaju za poništavanje kartica pričao dokle ide i da mu treba karta dotle.

Ја сам чуо ову причу за бабу, деду и неку жену, још док сам тренирао баскет, пре 7-8 година..

9. Знам пар који се трпао у наставничком ВЦ-у. Пола школе се скупило да навија.

10. Fmanijače, ololo, a lik ima istu gitaru ko ja, transfer blama....

11. Ово и није нешто чудно, али знам два лика који су се пеглали у школском по снегу, добрих 15 минута активне туче, то сам први и једини пут тад видео, толико снаге да неко има. А забавни део је то што је цело двориште било црвено бело! Напред Звездоооооололо

12. Znam lika koji je popravljao blender i uključio ga da isproba, a nije izvukao ruku. Iskasapio mu dva prsta.

13. Znam lika koji je zaboravio gaće u menzi.

14. Znam lika koji je pokušo nožićem da pomeri breskvu u upaljenom blenderu jer je nije nož zahvatio kako treba. Nožić izleteo i skoro mu se zabio u glavu. Mada pomerio je breskvu i baš se dobro izblendovala lolo.. Ja gledo.

15. Buksno,mozda je uradio staru foru al uradio je predamnom pre isto toliko godina. Videla sam, zato pricam.

16. Znam lika koji se usro u skoli.

17. Znam lika koji se usro u skoli.

18. Znam lika koji je zaboravio gaće u menzi.

To i nije retkost kad gomila njih vuče one torbuljage za vikend.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.