Мој најбољи друг зна лика који је једном приликом излемао градоначелника Крушевца. Фазон била нека акција чишћења и овај учествовао, дошао прецедник да се слика за ТВ, пришао с леђа и потапшао га по рамену. Лик га из окрета спичио у стомак а кад се овај савијо докусурио га је одозго лактом у грбачу. Цело село знало за то, а овај снимак наравно није емитован лоло.
Ово и није нешто чудно, али знам два лика који су се пеглали у школском по снегу, добрих 15 минута активне туче, то сам први и једини пут тад видео, толико снаге да неко има. А забавни део је то што је цело двориште било црвено бело! Напред Звездоооооололо
Znam lika koji je pokušo nožićem da pomeri breskvu u upaljenom blenderu jer je nije nož zahvatio kako treba. Nožić izleteo i skoro mu se zabio u glavu. Mada pomerio je breskvu i baš se dobro izblendovala lolo.. Ja gledo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
-Eve dinar, daj telefon!
Хахахахахахахаха
знам лика који зна лика који је ушао у мекдоналдс и рекао "дај једну пуњену и две гурманске"
Знам лика који је сео у бус, скино чарапе и ставио их на прозорче да се суше...
Haha Tulume, ovaj rad
http://vukajlija.com/var/products/posters/201004/7038/knjiga-utisaka-u-delt.jpg?1301801254
Волео бих да знам овог лика! http://www.youtube.com/watch?v=YFVFxPSO-2g
Znam lika koji je defloris'o pripadnicu romske nacionalne manjine, a da ova nije bila maloletna. Sreća za ceo život, kažu.
Znam lika koji je prišao automatu za kafu, ubacio novčiće i onda u treperavu žutu lampicu vikao "oću kapućino, oću kapućino!"
znam lika koji je u onu spravu tramvaju za poništavanje kartica pričao dokle ide i da mu treba karta dotle.
Мој најбољи друг зна лика који је једном приликом излемао градоначелника Крушевца. Фазон била нека акција чишћења и овај учествовао, дошао прецедник да се слика за ТВ, пришао с леђа и потапшао га по рамену. Лик га из окрета спичио у стомак а кад се овај савијо докусурио га је одозго лактом у грбачу. Цело село знало за то, а овај снимак наравно није емитован лоло.
Ја сам чуо ову причу за бабу, деду и неку жену, још док сам тренирао баскет, пре 7-8 година..
Знам пар који се трпао у наставничком ВЦ-у. Пола школе се скупило да навија.
Fmanijače, ololo, a lik ima istu gitaru ko ja, transfer blama....
Ово и није нешто чудно, али знам два лика који су се пеглали у школском по снегу, добрих 15 минута активне туче, то сам први и једини пут тад видео, толико снаге да неко има. А забавни део је то што је цело двориште било црвено бело! Напред Звездоооооололо
Znam lika koji je popravljao blender i uključio ga da isproba, a nije izvukao ruku. Iskasapio mu dva prsta.
Znam lika koji je zaboravio gaće u menzi.
Znam lika koji je pokušo nožićem da pomeri breskvu u upaljenom blenderu jer je nije nož zahvatio kako treba. Nožić izleteo i skoro mu se zabio u glavu. Mada pomerio je breskvu i baš se dobro izblendovala lolo.. Ja gledo.
Buksno,mozda je uradio staru foru al uradio je predamnom pre isto toliko godina. Videla sam, zato pricam.
Znam lika koji se usro u skoli.
Znam lika koji se usro u skoli.
To i nije retkost kad gomila njih vuče one torbuljage za vikend.