Знам лика који пије бензин.
Знам лика који зе зове Тито.
Знам чичу који је силовао 30-ак девојака из свог краја, ал', пошто је тада било срамота то да се каже, није никад у творза ишао лололо
Знам лика који је смувао своју сестру од тетке, ал' није знао.
Знам лика професора из основне који је имао односе у школској учионици после радног времена са колегеницом такође професорком!
Случајно спазили неки другови и ја.
Znam ribu koja poznaje dva lika koja su, obojica, karali svoju profesorku istorije na ekskurziji. A profesorku poznajem i ja sam, i mogu vam reci sad je solidan mature, a kad su je ovi jebali bila je bas dobar milf
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Знам лика који пије бензин.
Знам лика који зе зове Тито.
Знам чичу који је силовао 30-ак девојака из свог краја, ал', пошто је тада било срамота то да се каже, није никад у творза ишао лололо
Знам лика који је смувао своју сестру од тетке, ал' није знао.
Знам лика који није јео снег кад је бијо мали.
Знам лика професора из основне који је имао односе у школској учионици после радног времена са колегеницом такође професорком!
Случајно спазили неки другови и ја.
Ja se ovime ne bi hvalio. Emigrirao bih u Tadžikistan od sramote da znam kulenka.
Vrištim na ovaj post:
Поштуј правила теме да те не би покарао. Не мислим у брезобразном смислу.
Ja znam lika koji ide na NBA tekme.
Знам лика који није јео снег кад је бијо мали.
A ja znam lika koji još uvek to radi
EDIT
I znam lika koji je išao na maturu u svešteničkoj odeći
Знам лика који има 25 година, здрав и прав, а не зна да вози бициклу!
Hahaha, ja znam lika od 27 godina koji ima isti problem. :))
Znam ribu koja poznaje dva lika koja su, obojica, karali svoju profesorku istorije na ekskurziji. A profesorku poznajem i ja sam, i mogu vam reci sad je solidan mature, a kad su je ovi jebali bila je bas dobar milf
Знам лика који не зна да плива, али зна да плута.
Знам лика к'о коњ!
Znam lika koji je krao jaja u prodavnici da bi ih u školskom WC-u razbijao sebi o glavu.
Znam lika koji je japanski ambasador!
Me too.:)
Znam ribu koja ima 32 godine, a nevina.
ne znam lika.
Ја знам рибу која има 18 година, а невина.
Знам лика к'о коњ!
Lololo ušlo pod kožu ko konj!
A ono jes', i to je danas na nivou statističke greške.
Znam devojku koja se venčala u zelenoj venčanici.
Знам лика који је препливао Боку поред педолина.