Знам лика који је...

1. Двапут се усро?

2. Знам лика који је рекао да жене пишају на чмар.

3. Znam lika koji se iskenjao u kesu i njome gadjao jednog svog drugara na ekskurziji u sred Rima i pogodio ga u glavu.

4. знам лика који подиже кревет на трупчиће да му буве не ускоче док спава...:-)

5. Znam lika koji je obrezan kao 23-godišnjak (samo iz estetstkih razloga).

6. ne mogu da preturam postove nazad sad lol,ali znam lika koji je spav'o Anu Nikolić oololo

7. Знам бабе које грожђе и лубенице једу са хлебом лоло

8. E ja znam koji je spavao Anu Nikolić i MInu Kostić! Prc!

9. Znam lika koji je pljunuo ortaku na kurac dok je pišao. A ovaj lik što mu je pljunuto na kurac je jednom popišao drugog lika po nogama.

10. znam lika koji je gledao babu kako na bankomatu okrece broj telefona i prica sa nekim

znam likusu koja zna likusu kaja zna lika koji toliko volili federera da svoj auto zove federmobil

11. знам ликове који су на мору були у клоњи, један кењо на вецешољи а други пишо у лавабо

12. Izgleda je teže naći lika koji nije spavo Anu Nikolić.

13. Znam lika koji je hteo rolerima d aide na more. Srecom, odustao je od tako genijalne ideje

14. Не знам лика коме је животни циљ да буде први на вукајлијама, ал кад и ако га упознам обавезно ћу да га звекнем по ћили.

15. znam lika koji šizenje :D

znam lika koji je masturbirao zajedno sa svojim ćaletom

16. Знам лика које је веровао да у Америци не живе белци .... ал тај што има извала јој ...

17. Evo nekoliko njih

ZNAM:

#1 lika koji je pokusao da pijan udje u ves masinu

#2 lika koji je izvadio mrtvom psu oci

#3 ribu koja ne brije noge

#4 lika koji je odgvorio policajcu koji ga je zaustavio dok je pijan vozio na pitanje "jesi li pio?" sa "YEP!"

18. Znam dečka koji je stavio govno u usta za 50 evra!

19. Gospodin KOBEDIJO! hahaa