Своје слике на аватару профила на Вукајлији - зиљавост сама по себи или жеља да другима покажете зиљавост?
  • Фејзбукманијак

Није ово фејзбук, да се разумемо! Е да, мишљење ваше ме интересује

• Zmia

Зиљвост пер се. Али не нужно.

• Francky Delevra

Pravi Krajišnici ne stavljaju svoje slike na avatare.

• Скелетор

da se razumemo, nije, lično protiv za muške, a što se cura tiče, to je oke.

• Zmia

Прави крајишници би можда и ставили слике са прела кад би знали де ће на прело

• Фејзбукманијак

чекај Буксно што није ок за ликове а за рибе јесте? Зар није поента у речима? За кој ће ти курац слика? КОЈИ СИ СЕКСИСТА! ПАНДАНЧИНО лолололол

• Francky Delevra

Mara organizuje prelo u Beogradima koje jedva čekamo, bićemo toliko srećni kad se desi da ćemo tući ciganima židove u RČove.

Slike na avataru su sranje...bilo muške bilo ženske. Boli me kurac ko kako izgleda...

• Фејзбукманијак

Френки, реално није баш да те боли курац олололо

• Скелетор

КОЈИ СИ СЕКСИСТА! ПАНДАНЧИНО

štaš kad volim žemske...
    nego, đe ćemo na prijelo????

• Фејзбукманијак

питај Френкија он је прелорганизатор!

• Francky Delevra

Realno, nije baš... :p

Ko uopšte i ima svoju sliku na avataru?

• Срна

imaK ja do skoro.baš kad promeniK dobila ovaj post za rumfo,beše smešno mal'.aj,kad će organizejšn u bg-u?bilo bi lepo.

• Фејзбукманијак

има пар људи.. мада имали су неки модови исто, и то зајебани модови.. па ме интересује како то са вашег аспекта изгледа...

И да Марија Ди је имала до пре 7 минута своју слику ололоол

• Срна

inače,ako je fotka prigodna i oke,kakve veze ima ko je na njoj,autor,ili neko deseti?nebitno...

• Срна

bilo mnogo smešno,kao aj,menja mi se,baš kad promenih videh,lololo!

• En_Dotter

Шта фали мојој слики?

• Фејзбукманијак

inače,ako je fotka prigodna i oke,kakve veze ima ko je na njoj,autor,ili neko deseti?nebitno..

Мистичност је фора.. а и имаш тему па качи... о томе причам.. некако мене нервира слика аутора на аватару, никако ми није јасно.... још ако је аутор добра риба... пичкопаћеници ће лајкују и дркају, и лајкују и дркају и дркају и лајкују... без обзира да ли је провокативна ил није.

• Zmia

Мени то никад није било јасно. Ај ви са сликама објасните какву сатисфакцију налазите у томе да окачите своју слику

• bvdlga

Ja zelim da kad neko vidi moju sliku kaze "JEBOTE,KAKO JE DOBAR!!"

• Срна

svašta.dobro,nebitno,mislim da ako neko stavi fotku svoju neće možda na neko vreme da se krije,ili mu dunulo i to je to.nebitno,ali svakako je bezveze ako neko nečiji avatar shvata takoJ.kako kod,individualni izbor.nego,kad će taj okup?