Moram nekome da se pohvalim

1. ИЋИ ЋЕМО СВУДА АКО БОГ ДА СРЕЋЕ, СЛАВИЋЕ СЕ ТИТУЛААА
    ЛОЛОЛО

2. У СЕЗОНУ НОВУ КРЕЋЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

3. СЛУШАМ СРПЦКЕ ТАЛИБАНЕ! ТО!

4. Bila sam u pozorištu, i bilo mi je divno. :)

5. Ja nisam i opet mi je divno.

6. Ja sam se nakljukao lekovima za bol u leđima, barbituratima i brufenima i sada mi je divno!

Dal' je ovo da se hvalim ili žalim..?
    Nema veze, ne bole me leđa, nema veze što mi se priviđaju Tatari na konjima ispod prozora... :-)

7. barbituratima i brufenima

Zapisao.

8. Ja nisam učila statiku i može bit' biće minus sutra! Jupi! Živa sam i zdrava, to je bitno!

9. Kurde, ajde dok te ne bole leđa prelistaj moje defke :)))

EDIT: ja sam na antibioticima i paracetamolu, ali rade fino...

10. Годишњица мог боравка на сајту!
    Прецизније, за 10 минута од сад, а пре годину дана, Вукајлија је добила будалу.

11. edi ne transferiši.
    izzi kada sam pročitala tvoje 2 najpopular defkice, došlo mi je da se samobanujem for gud. savet:ne transferiši još više od edija i ne daj da te jebe.

12. Одох да добијем 2. Надрогиро сам се неким курцима да могу да дишем, сад идем :)
    Пожелте срећу

13. srećno Devetaru, javi rezultate...

14. Осећам се тако лепо ово јутро и не бих волео да мрдам до факса.

15. А још се ниси извукао. ццц.

16. Тај иде на... да знаш правим тему за то зајеби све :)

17. ЛикИтГуд, ако ти се не свиђају моје дефиниције, немој да их читаш, коментари попут твојих ми апсолутно нису потребни. Наравно, ти имаш право на своје мишљење, али веруј ми, оно ме ни најмање не занима.

18. Omasila si temu... malo.

19. pa nisam ja ni citala tvoje "defke" ako se te pisanije mogu tako nazvati, svega dve i bilo mi je dovoljno. a komentari su svakako potrebni ne bi li se rasčistio đubar sa sajta ( pod tim ne podrazumevam autore već njihove baljezgarije)
    lickitgood

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.