Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nemes taj djubar odje istovarat'!
Oho ženke prave pičvajz
http://www.youtube.com/watch?v=09K5npqJj7E
Trailer za GTA V izlazi 2. novembra ! Nerdgazmi ahhhhhh
Ја враголан и мој Деда!
25 од 27 питања. Предрагињо и сморена :)
Шта ради Реал, хахахах!
Шта ради?
Шта ради?
3:0 за пола сата. лололо
А Мури ми се нешто сморио, не знам шта му је
Оо фино, фино. Баш си стручњак
Хвала, такође. :Д
Napravila sam po meni lep poster i lepu definiciju, ali niko me ne jebe pošto sam nova
Шта бре такође? :Д
Луција, тако ти је то, генерално се слабо читају дефке у последње време. :)
Нико те не јебе јер си ружна!
Шалим се.
Нико те не јебе јер си дупли.
Али овим чином сам те ја јебао и кобјаснио.
ЈА ЈЕБЕМ. БУДИ ЗАХВАЛНА.
Ajme Luce, ljubiš li ti majku tim ustima? Evo idem da ti pogledam i defku i poster, ali ovo ostalo ne očekuj...
Полако с тим јебањем! Има времена за то! Мислим, није ваљда толико хитно? :)))))))))
И полако са стицањем популарности! И за то има времена!
Чуће се за тебе, полако! :)
Дефиниција ти је добра, а и постер са Берлусконијем ти је добар. Ето, да те и ја похвалим, да не мораш сама себе. :))))
ко ће мени да гледа дефку? :(
Шалим се, да не буде спем, да се похвалим да сам поправила социологију данас, тако да немам више четворки у дневнику!
Хахаххаха, боли те курац Нато. Оће да ти купе неку камилу сад кући? :)
Оће курац, навикли на петице маму им. :) Умало ме нису линчовали због те четворке :))
moram da se pohvalim da sam tata kladionice, cekam real da dobije minimum 2 razlike za pare i po svemu sudeci nastavlja se niz satiranja...zna murinjo !