moram da se pohvalim da sam tata kladionice, cekam real da dobije minimum 2 razlike za pare i po svemu sudeci nastavlja se niz satiranja...zna murinjo !
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nemes taj djubar odje istovarat'!
Oho ženke prave pičvajz
http://www.youtube.com/watch?v=09K5npqJj7E
Trailer za GTA V izlazi 2. novembra ! Nerdgazmi ahhhhhh
Ја враголан и мој Деда!
25 од 27 питања. Предрагињо и сморена :)
Шта ради Реал, хахахах!
Шта ради?
Шта ради?
3:0 за пола сата. лололо
А Мури ми се нешто сморио, не знам шта му је
Оо фино, фино. Баш си стручњак
Хвала, такође. :Д
Napravila sam po meni lep poster i lepu definiciju, ali niko me ne jebe pošto sam nova
Шта бре такође? :Д
Луција, тако ти је то, генерално се слабо читају дефке у последње време. :)
Нико те не јебе јер си ружна!
Шалим се.
Нико те не јебе јер си дупли.
Али овим чином сам те ја јебао и кобјаснио.
ЈА ЈЕБЕМ. БУДИ ЗАХВАЛНА.
Ajme Luce, ljubiš li ti majku tim ustima? Evo idem da ti pogledam i defku i poster, ali ovo ostalo ne očekuj...
Полако с тим јебањем! Има времена за то! Мислим, није ваљда толико хитно? :)))))))))
И полако са стицањем популарности! И за то има времена!
Чуће се за тебе, полако! :)
Дефиниција ти је добра, а и постер са Берлусконијем ти је добар. Ето, да те и ја похвалим, да не мораш сама себе. :))))
ко ће мени да гледа дефку? :(
Шалим се, да не буде спем, да се похвалим да сам поправила социологију данас, тако да немам више четворки у дневнику!
Хахаххаха, боли те курац Нато. Оће да ти купе неку камилу сад кући? :)
Оће курац, навикли на петице маму им. :) Умало ме нису линчовали због те четворке :))
moram da se pohvalim da sam tata kladionice, cekam real da dobije minimum 2 razlike za pare i po svemu sudeci nastavlja se niz satiranja...zna murinjo !