Хахаха, како ће да направе пајсера од тебе. :(
А било је потенцијала да урадиш нешто од живота. Ја добио 5 из српског, каже, лепо ми пишеш ти ове теме.
Нисам погрешио, то је рекорд, гарантирам. :)
Питао професор зашто ништа не знамо, ја му реко да не зна да предаје и само препричава шта пише у књизи... Каже, ко је председник да га упита је л тачно, устанем и кажем јесте, и кренем се свађам и уписа ми кеца. Ови моји кретени кренули да тапшу и даде свима још по један. Диван човек. :)
Мени професор хемије ујак, и ништа стварно не зна. И сви дивљају и пита зна ли ко шта, ја нешта лупим по ко зна који пут и упише ми кеца и још припријети СВЕ ЋУ ТИ НАДИ (МАЈЦИ) ИСПРИЧАТИ
Хахаха, како ће да направе пајсера од тебе. :(
А било је потенцијала да урадиш нешто од живота. Ја добио 5 из српског, каже, лепо ми пишеш ти ове теме.
Лололло, одох у штребере. :))
Ко ти писао састав? :Д
Која си штреберка, не веруем. лоло
Рече ми дечко са деветкама на етф-у. лололо
Лажу људи. :)
Па што лажеш Млато? :))
Смирте се деца!
Мама ми писала тему, као и све дефке, уосталом. :)
Мури, иди погледај Конквиз тему, питање сам ти давно поставила :)
И може ли мама мени нешто да напише? :)
Добио два кеца за 2 минута!
Како је то могуће?лоло
Murinjo, pogrešio si temu. :))
Добар си
Нисам погрешио, то је рекорд, гарантирам. :)
Питао професор зашто ништа не знамо, ја му реко да не зна да предаје и само препричава шта пише у књизи... Каже, ко је председник да га упита је л тачно, устанем и кажем јесте, и кренем се свађам и уписа ми кеца. Ови моји кретени кренули да тапшу и даде свима још по један. Диван човек. :)
Мени професор хемије ујак, и ништа стварно не зна. И сви дивљају и пита зна ли ко шта, ја нешта лупим по ко зна који пут и упише ми кеца и још припријети СВЕ ЋУ ТИ НАДИ (МАЈЦИ) ИСПРИЧАТИ
Da njegovu sliku uramiš na zid obavezno. :)))
Боли те курац. Ма шабан је овај мој, ја га стално ударам по комплексима, сад му докурчило...
Мури, брате, проп`о си начисто. :))
Нисам, имам ја све добре оцене, ал овај шабан ме зеза тренутно. Дао ми кеца, 3 цм минимум. лоло
Зезам се Мури, не сумњам у тебе. :)
Много добро друштво. Солидаришу се видим. :) А профину слику у новчаник да туриш брате. :)))