Moram nekome da se pohvalim

1. коначно ми прошао бан !! и да замолио бих админе да ако је могуће некако кад ја пишем рунжне речи да стоје оне звездице јер ме увек због тога банују, јебига стока сам и псујем као пас !

2. изашао сам на колоквијум, ништа нисам знао ко свиња а узео сам 14 од 15 бодова, мислим да ме у животу није више укењало. иначе нисам преписивао :D

3. Kolokvijum bio na zaokruživanje :D??

4. било је 7 питања, од тога 2 на заокруживање (што је најсмешније, мора да се образложи одговор, не само да се заокружи), 2 на дописивање, једно на повезивање (три појма у једној колони па повежеш са три у другој), и 2 текстуална, добијеш јелте текст па поставиш задатак и решиш. мислио сам да сам се излупетао као никад (што је у суштини и био систем по ком сам урадио колоквијум xD), кад оно стижу резултати: "матићу, 14 бодова, добро је ово, наставите овако да радите" :DD

5. Što mene tako ne ukenja :D! E nek si se pohvalio :D!

6. па пре недељу дана сам имао колоквијум из другог предмета, све је било на заокруживање, ОДРО сам се од учења и имао 5/10. мора то некако да се врати :D

7. Što ja nemam kolokvijume na zaokruživanje već jebenih 5 eseja po kolokvijumu? Pu, bem ti državu.

8. Spavala skoro 12h!!!

9. Dobio IPTV.

Sale, i ja razmisljam da uvedem. Reci mi, sta ti u stvari dobijas u paketu? Ja sam gledao, npr. onaj osnovni za 950 kinti mesecno, jebem liga ima dosta kanala, vise mi ne treba. Jel ti tu dobijas posebno televiziju, a posebno internet pa ih posebno placas ili ti je sve ukupno tih 950 kinti? Ja dobio uz racun za net tu ponudu, pa me interesuje koliko cu u stvari da placam mesecno.

10. Imam ja IPTV, sranje je, moraš da doplaćuješ ako oćeš da gledaš šta ti oćeš, fazon da naručiš neki film ili tako nešto. Ako imaš dobru kablovsku, sa mnogo kanala, bolje da ostaviš.

11. Pazi, mene interesuje samo da li ja placam 1500 kinti za net + 950 za IPTV ili samo 950. Boli me kurac, ocu samo da imam gde da gledam neke tekme.

12. Plaćaš i net i IPTV, a nemaš neki izbor bolji nego na kablovskoj, osim što imaš HBO, HBO komedi i još po koji nevažan kanal. U stvari zavisi od paketa, možeš da uzmeš sve, ali onda ti dođe cena ihaha.

13. E jebiga, dve i po iljade. Dam im dve i po iljade kuraca.

14. Наш'о сам клавијатуристу! ФАК ЈЕА!!

15. Što ja nemam kolokvijume na zaokruživanje već jebenih 5 eseja po kolokvijumu? Pu, bem ti državu.

шта студираш?

16. Добио првог кемала у години :)
    бем ти руски

17. Sale, i ja razmisljam da uvedem. Reci mi, sta ti u stvari dobijas u paketu? Ja sam gledao, npr. onaj osnovni za 950 kinti mesecno, jebem liga ima dosta kanala, vise mi ne treba. Jel ti tu dobijas posebno televiziju, a posebno internet pa ih posebno placas ili ti je sve ukupno tih 950 kinti? Ja dobio uz racun za net tu ponudu, pa me interesuje koliko cu u stvari da placam mesecno.

Sad ako narucis IPTV i narucis Telekomov ADSP Dobijas IPTV Za 1 dinar mesecno, 12 meseci.
    Ti dobijas osnovni paket kanala znaci ono sto ti pise na sajtu. za 950 mesecno.
    Meni dobro izgleda, slika kao da igras neku igricu na soniju, cista, fina.
    Samo je zajebano menjane kanala, nemozes da ides ono 1, 2, 3... NEgo imas 101 (RTS1)
    Pa 601 (Discovery) Razumes. trocifreni broj za kanal kucas.
    A mozes i da udjes u meni i da ides polako jedan ispod drugog i lagano da odabiras.

18. Nije to lose, ja imam ponudu da uz postojeci ADSL uzmem IPTV i da biram na koliko potpisujem ugovor. Ako potpisem na godinu imam 3 meseca dzabe, a na dve imam 9 meseci dzabe. Verovatno cu da uzmem.

19. Eh, da... vratim se pijan sa maskenbala i dočekaju me kevine lazanje. Koja divota :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.