Moram nekome da se pohvalim

  1. Kad ce ovi iz Srbije da se napiju od 2 metalne novcanice ? Nikad :D

    Imam dva žetona iz novosadske menze, vrijednost na crnom tržištu im je negdje oko 10 evra, zajedno. Tako da mislim da bih mogao da se napijem sa kovanicama i iz Srbije. Ali imam drugi problem, imam dinare a zatvorene banke i nemam gdje da razmijenim, ne znam kako ću u kafanu večeras...

  2. Razmišljao sam da li da se hvalim ili žalim i prelomio da ipak pišem ovde: Danas igram fudbal protiv prvaka sveta - za pedere. Bez zezanja - gej prvaci sveta. Moraću samo da se manje gradim leđima i da idem frontalno ka golu. I ne smem da vređam sa "Pederčino jedna!" jer to za njih nije uvreda. Inače sve je kul.

  3. Ох,
    а шта кад се он у дуелу загради?

  4. Borko, objasni mu kako je on to sto jeste zapravo samo zato sto misli da je to kul, a zapravo voli picku.

  5. Onda mu sinem jadac, a on od miline izgubi loptu.

  6. Практично си у предности онда! Само гледај шта ћеш у свлачионици...

    Шалу на страну, нисам знао да су одвојени... Мислим, геј првенство света? Шкк бре? Зна се да их има и у најјачим лигама, али одвојени... Јбт која глупост.

  7. Haha...igrao bi i ja, mo'š misliti.
    Nego najgrđe je što'š izgubiti od pedera. Posle to ocu objasni. :))

  8. Шалу на страну, нисам знао да су одвојени... Мислим, геј првенство света? Шкк бре? Зна се да их има и у најјачим лигама, али одвојени... Јбт која глупост.

    Postoje gej olimpijske igre, poslednje su održane baš u Kelnu i ovi momci su pobedili u fudbalu. Igraju kao zmajevi, nisu nimalo nežni. Ali trebalo bi da ih pobedimo.

    Nego najgrđe je što'š izgubiti od pedera. Posle to ocu objasni. :))

    Ne zna tata za to :)

  9. Nego najgrđe je što'š izgubiti od pedera. Posle to ocu objasni. :))

    хахахаахха, какав трип, хахахахахаха

  10. Borko, objasni mu kako je on to sto jeste zapravo samo zato sto misli da je to kul, a zapravo voli picku.

    Deder, pojasni malo.

  11. ox, samo jedna stvar, kako će on i da dokažu da su pederi? može neki polu-dobar sportista da dođe i kaže ja sam peder i osvoji neku medalju iuzme pare na tim olimpijskim igrama. :/

  12. Пуфница је једини аутор којег у потпуности игноришем, заправо од кад сам на нету једино сам њу морао да блокирам. Имали смо расправу око хомосексуалности и гејева. Уделила ми је пар увреда, јер немамо у потпуности исте ставове.

    Postoje gej olimpijske igre, poslednje su održane baš u Kelnu i ovi momci su pobedili u fudbalu.

    То ми је баш комплексашки. Са једне стране хоће да су исти, а са друге да све имају своје...

  13. Ox
    Razmišljao sam da li da se hvalim ili žalim i prelomio da ipak pišem ovde: Danas igram fudbal protiv prvaka sveta - za pedere. Bez zezanja - gej prvaci sveta. Moraću samo da se manje gradim leđima i da idem frontalno ka golu. I ne smem da vređam sa "Pederčino jedna!" jer to za njih nije uvreda. Inače sve je kul.

    ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХААХХАХАХАХАХХАХХАХ

  14. Moram da se pofalim da su nam popravili profile i sada ih možemo eksploatisati do mile volje i konačno ne moram da gledam ona govna na naslovnoj već mogu da se prebačim na autore koje pretim i imam avatar i sve sam dobio, jeeeee!

    Fala vi!

  15. ox, samo jedna stvar, kako će on i da dokažu da su pederi? može neki polu-dobar sportista da dođe i kaže ja sam peder i osvoji neku medalju iuzme pare na tim olimpijskim igrama. :/

    Svako mora da ga popuši komisiji da bi mogao da učestvuje!

    Pa neće valjda neko da igra kao peder, ako nije peder! To ni u Nemačkoj nije baš normalno.

    То ми је баш комплексашки. Са једне стране хоће да су исти, а са друге да све имају своје...

    Neka rade šta hoće, meni ne smetaju. Bar ne blokiraju ulice dok igraju fudbal.

  16. Cuvaj se prstenaca, za svaki slucaj obuci suspenzor naopako.

  17. I ja da se pohvalim, presao sam internet. http://referer.us/r/99/

  18. Da se pohvalim, odbanovan sam. Prođe 24h samo tako.

  19. ustao sam u 7 i 20 jutros. bilo je lijepo suncano jutro. ptice su pjevale. djeca su isla u skolu. u stvari nisu, nedelja je. vazduh je bio svjez. sunce tek sto je bilo izaslo, malo mi je i hladno bilo. krenuo sam na fakultet da radim kolokvijum. nisam imao goriva pa sam isao biciklom. mada ni vozacku nemam, opet. na ulicama nije bilo guzve, samo stakla od sinocnjih automobilskih udesa, tako da sam ipak vozio trotoarom, za svaki slucaj. odradio sam kolokvijum, drugi, lose, u stvari odmah sam i predao rad. posle sam popio kafu i jos jednu kafu i kiselu. i onda sam opet uzjahao alpinu dolomite i krenuo kuci. usput sam kvote uzeo. sastavio tiket za subotu posto sam u medjuvremenu zaboravio da je nedelja, onda mi je brat rekao da je danas u stvari nedelja pa sam sastavio novi tiket. pao sam na prvu utakmicu. sad cekam 6 da opet idem na kafama, pa u medjuvremenu nemam sta da radim, i odlucih da se pohvalim.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.