dobila 10-ku maximum maximuma fak jea !
Оженио ми се Кенениза Бекеле http://ayyaantuu.com/wp-content/uploads/2011/07/kenenisa_bekele_wedding.jpg
Izvadio sam zub...
Je l' bolelo? :) Da nisu možda koristili motocangle? :)) Mislim ako je konjski zub znaju oni da koriste i ogromna klešta. :))
Od muža sam na poklon dobila digitalni fotoaparat marke Olympus jačine 14 megapiksela i 4gb memorijsku karticu! :))) :DDDD
Украо ју је. То не постоји на нашем тржишту :)
Hahaha veruj. :)) Za 70 evrića. Kupio je u radnji računarske tehnike u centru grada. :))
Tek sad sam provalio koliko sam organizovan. Odradio nešto za dan, a ostalima treba 2.
Kupio sam nove žice za gitaru i više se ne bojim da ću da dobijem tetanus ili sepsu od rđe na starim ako se posečem :)
Након шест месеци наканио се да однесем фотоапарат на сервис...иначе, извршио је самоубиство скоком са трећег спрата и скуцао се у подруму, мислио сам да нема наде, али васкрснуо је!
Идем на журају вечерас
doživeo sam svoje prvo seksualno iskustvo
Ko te punio? lololo
Citiram Vučicu, da ne bude da ja nešto govorim.
Имао сам невероватно добру пробу са бендом.
Самчевићу, баш ми је драго! :Р
И ја исто бро! А поврх свега, први пут сам се напио синоћ на журци и цитиро Његоша па ме прозвали његош.
Konacno sam posle Barracude nasla lika sa Vukajlije. Imala sam razne ponude, ali samo jednom liku nisam mogla da odbijem. Bas sam dugo cekala pravog.
Jel se volite?
Pa ja stvarno nemam više od 100 evra. Koliko je bila njegova ponuda?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
dobila 10-ku maximum maximuma fak jea !
Оженио ми се Кенениза Бекеле
http://ayyaantuu.com/wp-content/uploads/2011/07/kenenisa_bekele_wedding.jpg
Izvadio sam zub...
Je l' bolelo? :) Da nisu možda koristili motocangle? :)) Mislim ako je konjski zub znaju oni da koriste i ogromna klešta. :))
Od muža sam na poklon dobila digitalni fotoaparat marke Olympus jačine 14 megapiksela i 4gb memorijsku karticu! :))) :DDDD
Украо ју је. То не постоји на нашем тржишту :)
Hahaha veruj. :)) Za 70 evrića. Kupio je u radnji računarske tehnike u centru grada. :))
Tek sad sam provalio koliko sam organizovan. Odradio nešto za dan, a ostalima treba 2.
Kupio sam nove žice za gitaru i više se ne bojim da ću da dobijem tetanus ili sepsu od rđe na starim ako se posečem :)
Након шест месеци наканио се да однесем фотоапарат на сервис...иначе, извршио је самоубиство скоком са трећег спрата и скуцао се у подруму, мислио сам да нема наде, али васкрснуо је!
Идем на журају вечерас
doživeo sam svoje prvo seksualno iskustvo
Ko te punio? lololo
Citiram Vučicu, da ne bude da ja nešto govorim.
Имао сам невероватно добру пробу са бендом.
Самчевићу, баш ми је драго! :Р
И ја исто бро!
А поврх свега, први пут сам се напио синоћ на журци и цитиро Његоша па ме прозвали његош.
Konacno sam posle Barracude nasla lika sa Vukajlije. Imala sam razne ponude, ali samo jednom liku nisam mogla da odbijem. Bas sam dugo cekala pravog.
Jel se volite?
Pa ja stvarno nemam više od 100 evra. Koliko je bila njegova ponuda?