Moram nekome da se pohvalim

1. Pa, volimo se. Tulumbac ja ne trazim pare. :)

2. Da li se volite samo u dupe ili?
    I možeš li mi molim te reći da li se Triša po svaki put uspije izvući? (Mislim koliko sam čuo, u pitanju je dotični mladić alijas "Triša" sa sajta vukajlija)

3. ako Trisi ne otvoris ovakvu temu, nista nisi uradila.....

4. Secam se kao da je juce bilo. Cetvrti oktobar 2011. godine, topla jesen, Manjes park, ______ (insert name) i ja na klupi. Da nam je neko rekao da ce povrsno cetovanje na Vukajliji preci u nesto vise ne bismo poverovali, ni vi ne biste poverovali.

5. Vala baš, onda to nije prava ljubav i mislim da će Triša biti razočaran i puno ljubomoran. Ako ništa, daj mu da te spava u dupe, pa da se smiri čovjek.

6. POBEDA EPSKE MAGNITUDE LOLOK

7. Hahaha, Šanzame kralju!

8. Trebalo je da imam praksu ove sedmice, al mi se posrećilo jer mi sanitarna knjižica nije validna.

9. Trebalo je da imam praksu ove sedmice, al mi se posrećilo jer mi sanitarna knjižica nije validna.

meni odavno nije validna OLOLOLOLO

E da, nisam najebo zbog roditeljskog.

10. Jes da ću morati da predajem molbu na faksu da idem na neku vanrednu praksu, al bole me brige. Važno da mi sad lepo. :)

11. Hell yeah, idem na Koncerat godine!

12. Пола тепсије коха и одрадио сат времена склекова и трбушњака да смирим шећер у крви, осећам се дивно сад.

13. одрадио сат времена склекова и трбушњака

Ја бих умро, ја мислим.

14. Па добро није сат једно десет минута сам се загревао и радио у серијама...

15. Тролололо хваљење...

16. Našao sam svoj ljubljeni plejer što sam mislio da mi je ispao negde u gradu!!1
    http://whatlaptop.techradar.com/files/whatlaptop/Creative_Zen_X-Fi_SD_song.jpg
    Osećam se kao da sam ga osvojio na nagradnoj igri.

17. Ne grickam nokte već nedelju dana!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.