Moram nekome da se pohvalim

1. Čim unovčim dobitak svima plaćam letovanje na Havajima pun pansion a za ostatak piće po želji. :)

To bre! E, i meni da pozajmiš neku kintu za kladžu, nešto sam kratak u poslednje vreme. :) Jebiga, prvi sam ti čestit'o... xD
    http://www.youtube.com/watch?v=opk4x7jzRS4

2. Koje su zamene za bingo plus? Propustila sam jer sam otrčala kod svekrve u sobu da se pohvalim. :)

Loptica: 0, 5
    Kockica: 5

3. E jebiga. :) Da je kockica bila 3 ili 4 to bi bilo lepo. :) Nemam nijednu zamenu.

To bre! E, i meni da pozajmiš neku kintu za kladžu, nešto sam kratak u poslednje vreme. :) Jebiga, prvi sam ti čestit'o... xD

Naćiće se i za to. :D Možda ćemo zaradu podeliti na pola. :)

4. Možda ćemo zaradu podeliti na pola. :)

Ih, pa to ne bi bilo fer. :D Ja samo čestit'o i dobio pola... :) Neka fala, skroman sam ja čovek. :)

5. Kako hoćeš, više za mene. :D

6. Ih, pa to ne bi bilo fer. :D Ja samo čestit'o i dobio pola... :) Neka fala, skroman sam ja čovek. :)

Ne bi bilo fer ako ti neko da pare za kladzu :P eeh ortakk :)

7. Ne bi bilo fer ako ti neko da pare za kladzu :P eeh ortakk :)

Ma ja računam da će mi dati nešto da mi se nađe, čisto da me časti jel sam joj prvi od srca čestito ovaj izrazito unosni dobitak koji se retko viđa, a ona reče da podelimo po pola. Nisam ja đubre od čoveka. xD

8. Sta ako nekom cestitas bebu oces i nju da uzmes olololo

A nema nista da se igra, osim ako neces NBA..
    Gde ima da se gleda kod nas NBA?

9. Sta ako nekom cestitas bebu oces i nju da uzmes olololo

Ma joook bre, ja prihvatam čas' i u naturi i u novcu. Samo da je čas'.

Gde ima da se gleda kod nas NBA?

E jebeš ga, imaš na Sportklubu i na nekim sajtovima, to sam ja arheološki iskopav'o kad sam pre baš dosta gledao, sad sam i zaboravio... Imao si baš do juče fazon da besplatno gledaš na njihovom zvaničnom sajtu tekme, i mogu ti reći da je slika bila baš do jaja, jedino što su me isprodavali svi živi, majke im ga blesave... :)

10. Jebote, imam 8 sportskih kanala i bas tu nema! E jebaga!
    Kako te isprodavali?

11. u subotu idem na ručak kod dragog i njegovih... :) mogu mislit kako će bit xD

12. mogu mislit kako će bit xD

Neće ne boj se, gosti se ne biju pred domaćinima i obratno, to kad pođu svak svojoj kući.

13. aaa znači to tako ide. :)

14. Знаш како ће бит, чека те његова фамеља са оним луковима и стријелама што је држа на профил, али су стријеле запаљене и испаљују их под углом од 89 степени тако да оне док падају праве стазу за тебе до њихове куће....
    Кол'ко би то било кул.

ТРИ ЦРНОГОРЦА ПОСТОВАЛА ЗАРЕДОМ ФАК ЈЕА!

15. ahahahaha sve je dobro dok mene ne zapale xD

16. Само да прекинем низ. Јебите се на неком другом месту.

17. Четири Црногорца постовала заредом, а није тема за Црногорце, але алееееее але оооооооооооо :Д
    Ајаксе, дабогда ти ми били директори :Р

18. Ајаксе, дабогда ти ми били директори :Р
    amen! XD