Moram nekome da se pohvalim

1. Kelte, ajd Iljušin ako imaš vremena.

2. Bruce, ne vredi..dok su deca mala - nije vreme je za to.
    Valjda je najbolje kad ih još nema, il' kasnije, kad su dovoljno matori-samostalni

Samo nemoj u sred ispitnog roka. :) ne valja kad je prazna kuća. Oće društvo da smeta. :D

3. ;)))))
    Mi smo tama tu svadbenu varijantu isplanirali za prošlo leto. Deca su naparavila svoje planove i zadržali su ih za sebe, al' su se priključili i našem putovanju. U redu je.
    Sad smo mudrije nastupili : idemo u jeku školske godine!!!

4. SmaReme jesi ti neki mutant?

5. Matori, ti imaš djecu?

Imam dve ćere cornelije, jedna 6 godina, jedna 9 meseci :)

6. majava, ti si negde 62, 61, 60 kolko se sećam, moji su ti 63... a ja tek imam 16 godina.

7. Nek' rade šta god 'oće!!!
    Moj muž i ja odosmo.

8. Oooo, brus, čestitam, ja mislio ti neki propali student koji muva ribe na Filozofskom faksu, e svaka ti čas!

9. Па и мува хахахахах!

10. Oooo, brus, čestitam, ja mislio ti neki propali student koji muva ribe na Filozofskom faksu, e svaka ti čas!

Ja sam ekonomista, nemam nikakve veze sa Filozofskim osim što sam tamo polagao engleski :))

11. Cornelije, '62.
    Dovoljno!!

12. u kom smislu mutant spavalice?

13. jesam. Mada sam trenutno Reme. Ako hoćeš da hotuješ preko PVT-a, slobodno. Smare nikada ne ulazi na ovaj nalog. Lolo :D

14. Hahaha, ja bas razmisljala o tome.

15. Данас сам у теретани коначно успео да подигнем већу килажу од сопствене. Полако, али сигурно постајем јак као бик. Сва срећа те нисам исто толико и паметан. :)))))))))))))))))))))))

16. Данас сам у теретани коначно успео да подигнем већу килажу од сопствене. Полако, али сигурно постајем јак као бик.

Čim se baviš ti inače?

17. LegoKockar
    Čim se baviš ti inače?

По струци сам машински инжењер, радим у једној фирми. А слободно време трошим на музику и спорт. Јбг, морам да имам неку занимацију.

18. Je l' ti u opisu radnog mesta podizanje teških predmeta?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.