;)))))
Mi smo tama tu svadbenu varijantu isplanirali za prošlo leto. Deca su naparavila svoje planove i zadržali su ih za sebe, al' su se priključili i našem putovanju. U redu je.
Sad smo mudrije nastupili : idemo u jeku školske godine!!!
Данас сам у теретани коначно успео да подигнем већу килажу од сопствене. Полако, али сигурно постајем јак као бик. Сва срећа те нисам исто толико и паметан. :)))))))))))))))))))))))
Kelte, ajd Iljušin ako imaš vremena.
Valjda je najbolje kad ih još nema, il' kasnije, kad su dovoljno matori-samostalni
Samo nemoj u sred ispitnog roka. :) ne valja kad je prazna kuća. Oće društvo da smeta. :D
;)))))
Mi smo tama tu svadbenu varijantu isplanirali za prošlo leto. Deca su naparavila svoje planove i zadržali su ih za sebe, al' su se priključili i našem putovanju. U redu je.
Sad smo mudrije nastupili : idemo u jeku školske godine!!!
SmaReme jesi ti neki mutant?
Imam dve ćere cornelije, jedna 6 godina, jedna 9 meseci :)
majava, ti si negde 62, 61, 60 kolko se sećam, moji su ti 63... a ja tek imam 16 godina.
Nek' rade šta god 'oće!!!
Moj muž i ja odosmo.
Oooo, brus, čestitam, ja mislio ti neki propali student koji muva ribe na Filozofskom faksu, e svaka ti čas!
:))
Па и мува хахахахах!
Ja sam ekonomista, nemam nikakve veze sa Filozofskim osim što sam tamo polagao engleski :))
Cornelije, '62.
Dovoljno!!
u kom smislu mutant spavalice?
U smislu tvog nika.
jesam. Mada sam trenutno Reme. Ako hoćeš da hotuješ preko PVT-a, slobodno. Smare nikada ne ulazi na ovaj nalog. Lolo :D
Hahaha, ja bas razmisljala o tome.
Данас сам у теретани коначно успео да подигнем већу килажу од сопствене. Полако, али сигурно постајем јак као бик. Сва срећа те нисам исто толико и паметан. :)))))))))))))))))))))))
Čim se baviš ti inače?
Čim se baviš ti inače?
По струци сам машински инжењер, радим у једној фирми. А слободно време трошим на музику и спорт. Јбг, морам да имам неку занимацију.
Je l' ti u opisu radnog mesta podizanje teških predmeta?