Moram nekome da se pohvalim

1. LegoKockar pre 2 minuta
    Je l' ti u opisu radnog mesta podizanje teških predmeta?

Па не баш. Али, ето, један од следећих циљева ми је да будем у стању да подигнем 100 кила. Такво је време дошло, од вишка памети само глава боли, тако да сам се на време бацио на повећавање сопствене снаге.

2. Ja ne razumem snagu koja se ne koristi u produktivne svrhe. Ono, jesi li bar siledžija? To bih i razumeo nekako.

Такво је време дошло, од вишка памети само глава боли, тако да сам се на време бацио на повећавање сопствене снаге.

Aha.

3. Ono, jesi li bar siledžija?

Хммм.. вучеш ме за језик, тј. за тастатуру, али 'ајде... Нисам никад био силеџија, али учим да будем. Човек се учи док је жив. Јер целог живота сам био као Корнелије па сам више кукао за рибама него што сам био у прилици да их крешем. Данашњим девојкама (мислим на добре рибе) нису интересантни интелекуталци који се баве музиком, који нису расипници и насилници, који умеју да користе сопствени мозак па ма колико год пара имали. А да бих могао да креснем нешто људски, морам да обратим пажњу и на физички изглед. Диплома, посао, свирање гитаре, писање и компоновање песама, познавање свега и свачега је одавно превазиђена ствар, осим ако ниси јавна личност. Зато сам се и бацио да дизање тегова и играње фудбала, да кад већ не знам ни једну борилачку вештину, да бар будем у стању да без проблема дижем кабасте ствари ако хоћу некоме да разбијем главу, а и да за невољу будем у стању да потрчим брзо. Не кажем да сам лоше изгледао раније, али сад се трудим да изгледам много боље. Мало превише се, пријатељу, накупило беса у мени, а плус стрес на послу, треба све то избацити из себе. А гитару сад свирам само за себе и за паре по потреби, а не да бих било коју девојку импресионирао.

А и колико год људи лагали да је најбитније каква си особа, то никог не занима. У данашње време је битна само спољашња фасада.

Зарекао сам се да нећу дозволити да ме више воде емоције. Решио сам да постанем потпуно безосећајан и да гледам само себе. И не могу да се пожалим, боље се осећам и мање се нервирам. Доста су мене други повређивали, сад ћу ја друге. По природи сам мноооого сујетна особа, али сад више нећу да све трпам у себе. Много тога сам у животу ''гутао'', сад више нећу. Сад ће други да страдају због моје повређене сујете.

Ето ти. Због свега тога сам срећан што сам опет у нечему превазишао сам себе па нека је и то подизање тегова. Можда је другима небитна, али то је за мене још једна моја мала победа.

4. Izvuci se i postani Glavni!

5. Данашњим девојкама (мислим на добре рибе) нису интересантни интелекуталци који се баве музиком, који нису расипници и насилници, који умеју да користе сопствени мозак па ма колико год пара имали.

Problem broj 1. Ganjaš pogrešne ribe. Pa nije ni čudo što je Stojke šamarao Bojanu. I ja bih je šamarao kad je skot plastični. Šamar'o, ne ženio.

Диплома, посао, свирање гитаре, писање и компоновање песама, познавање свега и свачега је одавно превазиђена ствар, осим ако ниси јавна личност.

Problem broj 2. Nipodaštavaš pravog SEBE. Drugi korak ka kompleksu inferiornosti. Ponašaš se kao da je trpanje plastičnih rava smisao života i kao da samo to želiš da radiš. Jebote, frajeru!

6. Dobro ti kaže Kockar.

Pa je l' jebem il' šta? :)

7. Pa je l' jebem il' šta? :)

Stvarno :)

8. Ne slušaj Kockara, on pije vodu na bir festu.

9. Зашто се у последње време људи хвале тиме да су сујетни?

10. Ne slušaj Kockara, on pije vodu na bir festu.

Alkohol mi loše utiče na potenciju.

11. Пре 10 дана сам успео да издржим преко 12 сати на послу. За неког ко до пре годину дана није могао да устане из кревета пре 10 сати, то је велика промена.

Nipodaštavaš pravog SEBE.

Не, не ниподаштавам самог себе. Проблем је што се тај ''ПРАВИ'' ЈА не допада другим људима, поготово девојкама. Не циљам ја погрешне, циљам ја праве (нису у питању пластичне празноглаве нафуране спонзоруше), али изгледа да је мој ''склоп'' погрешан за данашње време. Да су 70-те или 80-те у питању, било би другачије. То је још увек било време сањара, данас влада пуки материјализам и егзибиционизам. Фејсбук је очигледан доказ тога. Људи више верују нечијим сликама и статусима на Фејсу, него разговору уживо са том истом особом.

Џабе мени што сам ја свестан да вредим много више него други, кад други тако не мисле. А ја не желим да целог живота живим сам дивећи се самом себи, и то онакавом каквог други не воле и потцењују.

Šanzamm pre 32 minuta
    Ja našo brata na fejzbuku.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000953034614

Ахахахахаха! Ијој!

gamby pre 31 minut
    Зашто се у последње време људи хвале тиме да су сујетни?

Доживиш у животу један пораз... Издржиш.
    Доживиш други... Издржиш.
    Доживиш трећи.., тридесет и трећи... Још увек се држиш.
    Доживиш тридесет четврти... тридесет пети... сто пети... И онда пукнеш...
    И онда самом себи кажеш: ''Па јеботе, ког ђавола се ја трудим да урадим нешто, ако други гази мој труд иако није бољи од мене.''
    Е, онда сам себи набијеш у главу да ниси толико лош и да си уствари добар и онда на сваки следећи пораз реагујеш тако да желиш да се осветиш. Тако ти је то.

12. Gospodine, da smo mi Zdravi i živi, posle sve dođe samo.

13. Последњих месец дана сам се смејао више него за претходних 5 година. Колико је битно да си у друштву људи који све окрећу на зајебанцију.

cornelije pre sat vremena
    Gospodine, da smo mi Zdravi i živi, posle sve dođe samo.

Гледам тебе и видим себе од пре 10 и више година са свим тим истим проблемима. Само што ја нисам изгледао као Хари Потер него као Обеликс (без бркова). :))))))))

14. al' sam opravila onu mašinu svaka mi čas'. radi ka' švajcarski sat.

15. 15 dana nisam izlazio iz kuće. Ne znam po čemu je to razlog za hvaljenje, ali ja sam ponosan. Ceca sindrom.

16. Гледам тебе и видим себе од пре 10 и више година са свим тим истим проблемима. Само што ја нисам изгледао као Хари Потер него као Обеликс (без бркова). :))))))))

:)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.