Moram nekome da se pohvalim

1. Christine pre sat vremena
    al' sam opravila onu mašinu svaka mi čas'. radi ka' švajcarski sat.

http://www.youtube.com/watch?v=5N3x-TZzrRA

:)))))

2. Oprao sam tapacirung od stolice, vise ne vonja.

3. Odradila trening danas k'o prava, razvaljujem :D Sad mogu svi da mi skaču po živcima, zabole me.. Kako je lep ovaj svet lalalala :D

4. Jesi se istrčala? lolo

5. Zvanično legalan od pre 40-ak minuta!

6. Učio sam sat vremena, i sve sam zapisivao u školi.

7. Od sad ima da glumim Kornelija lolo. Pa da krenemo.
    Uključio sam računar.

8. Играо сам кошарку напољу на -2 док је падао снег. Врло сам поносан.

9. Играо сам кошарку напољу на -2 док је падао снег. Врло сам поносан.

Пре пар година фудбалица с друштвом у кратким панталонама по снегу. Онда сам се угојио па ме ставили на гол. Онда сам престао. лололо

10. А замисли како је било мени кад сам много мршав. Још то није као фудбал него ти се руке следе кад шутираш и остало.

11. Играо сам кошарку напољу на -2 док је падао снег. Врло сам поносан

.

Мој рекорд је 7 степени, кад је у питању фудбал у шортсу и мајици (дресу) са кратким рукавима. Иначе ове јесени и зиме сам играо и на минусу (и то велики фудбал), али сам испод шортса и дреса имао тренерку и дукс, и траку за главу. Јбг, имам проблема са синусима, али и са бубрезима и бешиком па не смем да се зезам.

12. ПоложиЈо са нула негативних на тесту, и два - три на вожњи. Чувајте се грађани велеграда мојега, на вашим улицама је луди возач кломпир.
    И кад добијем оно "П" има да иштампам додатак "андан кобјаснијо" и залепим поред.

13. SABILA SAM ISPIT LAJK A BOS! :osmehuje se ponosno, mnogo tupavo:
    Delfini su male bebe za mene!

14. И кад добијем оно "П" има да иштампам додатак "андан кобјаснијо" и залепим поред.

Хахах, да сликаш обавезно.

15. И кад добијем оно "П" има да иштампам додатак "андан кобјаснијо" и залепим поред.

Pokušaj da obraduješ vjerne posjetioce kartice "Posteri" u sajta zelenoga..

EDIT

mada više nismo zeleni , al' tako mi nekako simpatično.

16. Еди, чим добијем то говно, трансформишем у пандан фору и сликам.
    А и то што кажеш, Шерлок, могао бих и постер да окачим, мада може и неко други, глуп сам ја за смишљање фора. лололол
    Хвала електричар, свака похвала ми значи.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.