Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
al' sam opravila onu mašinu svaka mi čas'. radi ka' švajcarski sat.
http://www.youtube.com/watch?v=5N3x-TZzrRA
:)))))
Stig'o HDD, fakjea!
Oprao sam tapacirung od stolice, vise ne vonja.
Odradila trening danas k'o prava, razvaljujem :D Sad mogu svi da mi skaču po živcima, zabole me.. Kako je lep ovaj svet lalalala :D
Jesi se istrčala? lolo
Potrčko. :)
Zvanično legalan od pre 40-ak minuta!
Legalan??? hmm
Učio sam sat vremena, i sve sam zapisivao u školi.
Od sad ima da glumim Kornelija lolo. Pa da krenemo.
Uključio sam računar.
Играо сам кошарку напољу на -2 док је падао снег. Врло сам поносан.
Пре пар година фудбалица с друштвом у кратким панталонама по снегу. Онда сам се угојио па ме ставили на гол. Онда сам престао. лололо
А замисли како је било мени кад сам много мршав. Још то није као фудбал него ти се руке следе кад шутираш и остало.
.
Мој рекорд је 7 степени, кад је у питању фудбал у шортсу и мајици (дресу) са кратким рукавима. Иначе ове јесени и зиме сам играо и на минусу (и то велики фудбал), али сам испод шортса и дреса имао тренерку и дукс, и траку за главу. Јбг, имам проблема са синусима, али и са бубрезима и бешиком па не смем да се зезам.
ПоложиЈо са нула негативних на тесту, и два - три на вожњи. Чувајте се грађани велеграда мојега, на вашим улицама је луди возач кломпир.
И кад добијем оно "П" има да иштампам додатак "андан кобјаснијо" и залепим поред.
SABILA SAM ISPIT LAJK A BOS! :osmehuje se ponosno, mnogo tupavo:
Delfini su male bebe za mene!
Хахах, да сликаш обавезно.
To bre krompir!
Pokušaj da obraduješ vjerne posjetioce kartice "Posteri" u sajta zelenoga..
EDIT
mada više nismo zeleni , al' tako mi nekako simpatično.
Еди, чим добијем то говно, трансформишем у пандан фору и сликам.
А и то што кажеш, Шерлок, могао бих и постер да окачим, мада може и неко други, глуп сам ја за смишљање фора. лололол
Хвала електричар, свака похвала ми значи.