Moram nekome da se pohvalim

1. Имам трип да кад се дописујем с неким, напишем оно што стварно хоћу да кажем, и замислим шта би било кад би било лоло
    Онда то обришем, и одговорим тако што напишем оно што би особа са којом се дописујем хтела да чује.
    И наравно, зајебем се.

Ја: О'ш да се напијемо за неки дан?
    Она: Што? :)))
    Ја: Да те јебем.

Али хвалим се јер сам успео да се извучем.
    На фору шалим се.лоло

2. hahahahah... ja neću da pijem sa tobom!

3. Еддие ја да сам ОНА пребио бих те и за мене :)

4. vatim se ja za kanticu eurokrema u špajizu kad ono unutra EUROKREM
    i to samo bijelo, neko ko ne zna šta valja, je pojeo sve crno i ostavio bijelo...
    a srećeeeeeeee

5. Ja sam pojela to crno :) Eeeee sreće. :)

6. hahahahah... ja neću da pijem sa tobom!

Већ јеси!лолол

Еддие ја да сам ОНА пребио бих те и за мене :)

Што бре? :)

7. Што бре? :)

Па ти си ја :) требао би знати што :)

8. Данас сам први пут сам заменио све жице на електричној гитари. Није савршено али је боље испало него што сам мислио.

9. Е морамо то да узмем... А то је? х)

10. http://www.youtube.com/watch?v=BfowjTdtxHg
    Motalica za žice, naviješ ih za sekund.

EDIT: Inače, ovo je jedini konkretan klip sa motalicom, bez sranja od dva minuta o brendu, modelu i mogućnostima.

11. Већ јеси!лолол

Ma pio pio, ne samo pio!

12. Хахах. Па некад ћемо и да пијемо пијемо.

13. Самчевић, сваки следећи пут кад замениш биће боље. Мени некад криво кад морам да мењам добро намотане жице.
    БТЊ, мој постер на тему "моталица", лвл јебања -99
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/193168

14. Е Кромпир си положио?

15. Кломпир положиЈо са нула негативних на тесту (патишпањ у најави лоло), и нешто мало зајебао у вожњи, преблизу се приближио трактору кацам претицао, па добијо 2-3 негативна, ал' следеће недеље већ имам пробну. лололо
    Већ сам рекао кад добијем оно слово "П" поред ћу да иштампам додатак "андан кобјаснијо" па ћу дусликам како јебем.

16. Мени никад није требало то слово П. :)

17. Хвала Вучице. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.