Moram nekome da se pohvalim

1. Ма не честита се док не добије розе папирче.. Оувај, парче пластике :) Оће лерма.

2. Razbila ispit, fak jea!

Toliko sam srećna što sam upisala nešto što obožavam. Ne otaljavam ispite, zaista volim ono što učim, čitam dodatnu literaturu i slično. Mislim da nisam napravila bolju odluku u životu od upisivanja književnosti.

edit:blah, kako mi je blju post, al jebiga, srećna sam:)

3. Да ли се то мени чини или су заиста вратили стару Вуку?! :))))

4. Да ли се то мени чини или су заиста вратили стару Вуку?! :))))

Vraćena još od juče, tj. otprilike negde sinoć. Bar je meni tako, a verujem i većini.

5. Питао сам ауторку Тијану да се јебемо јер је много квалитетна.
    http://homepage.ntlworld.com/nina.whitby/wingo_star_and_the_chickens/Wingo_star_trumpet.gif

6. http://img641.imageshack.us/img641/5411/kljunereivukajlija.png

Sa mizantropom mrtva trka, a da sam i dalje mod da mogu da biram svoje definicije, brat bratu, prestigao bih i hejtera.

7. Правда за Френкија, само ти тренирај и испунићеш циљ :)

8. Jedem 3 tone bajadera i bole me brige.

9. Još uvek ti šljaka? Ne mogu da verujem. :)

10. ДЕНДИ хахахахаххахахахахахаха кол'ко се пресмијах :Д

Јеби се, оћу и ја диграм то :/

11. Узели ја и цимер на Лимунду, нов неотпакован, још производе. Купили смо и 20 дискета лоло ал највише цепамо тенкиће. :Д

12. Daj bre Mlato nemoj nas ložiti. :)

13. Hahaha, vidi ga DENDIŠA! Hteo sam to jednom tako definisati :D Zezaš da još proizvode?

14. KUPIOOOOO KARTE ZA BLEEEEK SABAAAAT!

15. Цара ™
    Питао сам ауторку Тијану да се јебемо јер је много квалитетна.

Хахахахах! И шта ти је рекла?

Млата

ДЕНДИ? Па чије је ово? Ја сам имао неку фуш Сегу (још увек је имам, стоји ми негде на тавану), а на њу су само могли да се стављају кетриџи од још фушерскије верзије познатије као Терминатор. И то сам последњи пут играо пре 15 година. Знам да сам цепао неки фудбал и билијар.

16. Пише "мејд ин чајна" ал видиш да су ћирилична слова, ко зна ко склапа ово. лоло Е ево изгледа исто као та фуш Сега колико се сећам, могу дискете и од Терминатора и од свих тих јефтиних конзола што биле популарне код нас. Кад одем кући морам да претражим таван. :Д

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.