Ja pre minut batalio cigare.
E sad znam da nije za faliti se kada si samo minut bez njih, al' ima d'izguram i da ne pripalim ni jednu više, jer mi ih je pun nos, pošto sam poč'o da ih šnjarim sa 10 godina, što mu dođe da trećinu života ih satirm. Aj pa javiću dal' sam uspeo, al' mogu odmah da najavim da jesam jer sam tvrdoglavi bik.
Ма нећу, сада је необавезно, свиђала ми се баш пуно, нисам могао да тек тако пустим то, добио сам педалу већ, то директно сам питао ал да не смарам, почео сам да учим.
Не капирате, свиђа ми се већ 3 месеца. стартово сам је у децембру негде средини децембра, педала била али нешто се она сад заинтересовала за мене, гледа ме, смешка се и остало, а кренуо сам да учим, мало, али опет из хемије добијам један, кад не волиш штогод, не помаже ни вода са корита Иванова.
Pravi neki moj poznanik suvenire a između ostalog ta čuda u pleksiglasu pa mi dade jednom prilikom par komada. Nedavno mi pade na um da bi bilo lepo da ima neko postolje s rasvetom na usb. Više boja se podrazumeva.
Fak jea!
http://eats.com/images/stories/eats/foodie_news/jan_09/picture_26.png
Ja pre minut batalio cigare.
E sad znam da nije za faliti se kada si samo minut bez njih, al' ima d'izguram i da ne pripalim ni jednu više, jer mi ih je pun nos, pošto sam poč'o da ih šnjarim sa 10 godina, što mu dođe da trećinu života ih satirm. Aj pa javiću dal' sam uspeo, al' mogu odmah da najavim da jesam jer sam tvrdoglavi bik.
Добио сам петицу из немачког, и то не једну већ 3, на препричавању, домаћем и читању. Какав сам бос!
Dzoni uzmi one električne ako počeš da kriziraš jedino im je mana što se brzo kvare evo moj deda pušio 60 godina i presto stim :)
Подршка Курајберу. Издржи. лоло
Корнелије штреберчино, иди прцај нешто. лололол
Прва ми је петица у овом полугодишту а за прцање ме не питај, мувај једну малу већ 3 месеца.
Razmišljam o tome, mada probaću na suvo :)))
Moj savet ti je da ne gubiš toliko vremena, nego opizdi direktno, pa ako prođe super, ako ne traži drugi plen.
Ма нећу, сада је необавезно, свиђала ми се баш пуно, нисам могао да тек тако пустим то, добио сам педалу већ, то директно сам питао ал да не смарам, почео сам да учим.
Могу да замислим како би му ортаци померили дупе кад би га видели са "муштиклом" :Д
Pu, umesto da se propiješ ko svaki normalan čovek ti uzeo da učiš.
Једну муваш три месеца? Дај човече, па много је то.
Попиј неку браћала, има боље дејство него књига.
Dzoni uzmi one električne ako počeš da kriziraš jedino im je mana što se brzo kvare evo moj deda pušio 60 godina i presto stim :)
Нормално да се кваре кад их људи гасе у води... :)
Не капирате, свиђа ми се већ 3 месеца. стартово сам је у децембру негде средини децембра, педала била али нешто се она сад заинтересовала за мене, гледа ме, смешка се и остало, а кренуо сам да учим, мало, али опет из хемије добијам један, кад не волиш штогод, не помаже ни вода са корита Иванова.
... vidi ko mu kaze :)
Па ја кажем. Што?
ЕДИТ: А тооо је друга ствар, није ту било много мувања. лоло
Dobio si odgovor. :)
Posle tolikih godina drndanja i budženja koječega još uvek uživam u tome da napravim neku totalno beskorisnu sitnicu s vremena na vreme.
http://www.dodaj.rs/f/1W/5s/BqrsL6f/img2479.jpg
a da ti to ipak nisi platio iljadu dinara a?
Pravi neki moj poznanik suvenire a između ostalog ta čuda u pleksiglasu pa mi dade jednom prilikom par komada. Nedavno mi pade na um da bi bilo lepo da ima neko postolje s rasvetom na usb. Više boja se podrazumeva.
Pazi, to ti uopste nije losa ideja, i bolje bi isla prodaja, ljudi vole USB gedzete.