Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Aa,kul, ne skontah oma:)
Шта студираш Бут?
Svetsku književnost:)
Фино богами. Честитке на положеном испиту. Имам јебено три испита следеће седмице, али то је за ону другу тему. лоло
odlučila sam da postanem trve domaćica, počela sam da učim da štrikam, tj naučila sam već, samo još da se uštelim da mogu gledati tv i štrikati u isto vrijeme
imam namjeru da naučim i heklati i vez neki izvesti
kuvanje mi je na zavidnom nivou već dugo
a i sad sam skontala da i kolače znam praviti
danas mi đed donjeo 3 kl ljelja, ja ih sve očistila i napravila tortu i sad napravim čupavce, znači jebem na više nivoa
u svakom slučaju, ove godine sam odlučila da postanem prava srpska domaćica i na veoma daobrom putu sam da to sprovedem u djelo !!!
Lepo je učiti nove stvari, to je gimnastika za um. Nema gore od sedenja pred tv-om, odumireš psihosomatski.
Eto ja se nešto zajebavam ovih dana s nekim lopticama, daće bog da naučim da ih uhvatim više od tri puta a da mi ne ispadnu.
A ako nekoj vukajlijašici trebaju časovi iz heklanja - tu sam. Mnogo lepo heklam, samo da znate. Pederi stop.
Ецлипсе сад си спремна за удадбу :)
А ако си се већ тол'ко извештила исплети једне чарапе, не питам за цену. Још ако би имале и неки мотив, макар и ромбоиде, носио би их и на факултет.
Исплети ми оно што има курд на аватару. Не питам шта кошта, плаћам у натури.
А ако си се већ тол'ко извештила исплети једне чарапе, не питам за цену. Још ако би имале и неки мотив, макар и ромбоиде, носио би их и на факултет.
pa da :DDD za udaju :DDD
e čarape i rukavice je najteže, to zadnje učim :D kad naučim pletem ti
nakurnjak, pa to bi i mogla, samo mi pošalji dimenzije na pvt
nakitnjak ftw.
Е да, шта ти је ово љеља, љеље, љељ или како год да се већ изговара?
dobo zausnjake i upravo primjetio da mi natice jedno jaja
ljelje ili lješnjaci ili na ekavici lešnici
http://www.insistem.co.rs/proizvodi/lesnik22.jpg
Стварно први пут чујем. Још се мислим нису ораси, нису бадеми, нису лешници, а оно само му име каже. Додуше прво сам морао да се прешалтам са лешника на љешнике па одатле на љеље тако да имам оправдање. :)
pretekoh red lajt distrikt, nijesam popustiJo!!!
Izdominirao sam turnir!
Да ниси погрешио тему? Јеси из Босне случајно? Код нас у источном делу, влада епидемија заушака, већ месецима. Елем, с тим се не зајебавај, аутоматски код доктора, ако ти је већ сишло како кажеш доле, не гине ти лежање у болници десетак дана па и више. Беж' код доктора, брзо.
Sanj'o sam da živim sa Ženavev Žoli i njenim verovatno vanbračnim sinčićem! FAKJEA! xD olololool
Ja danas ne idem ni na faks ni na posao! Hvala, boleščugo :D
ДАНАС ДАН МРМОТА!
http://en.wikipedia.org/wiki/Groundhog_Day