млатони реци како ђузгам лолол
елек ја бих пре слику неку, број може да сачека. јбга сексиста сам, шта ћу :)
Pa prepala se, taman zaspala :)) Al' pustiću joj sutra da te vidi natenane ;)
Цимерка је у фази нормалне загорелости услед испитног рока... Зато скаче... Фејзе скачи и то! ЛОЛОЛО
Dejs, moram da te priupitam ovako usput, je li broj autora koji pratis nameran? lololo
Данас сам нешто скратио... Море бит, а не мора да значи! ЛОЛОЛО
СКАЋЕМ!
Zadovoljna sam odgovorom, Dejs :)
И Дејс! је задовољан! ЛОЛОЛОЛО
Hahahahaah, sad smo kul :)
Moram da se pohvalim da sam odličila da promenim pol. Od sada se zovem Jasmin, volim duge šetnje pored Save, sladoled od pistaća i da jebem palačinke sa nutelom i šlagom. Takođe i obožavam gumene bombone. Gej stop, cim stop.
jebi palacinke, jebi.
ti mora da se salis ovde po forumu sa nama, je l da? ne mislim konkretn na ovaj iznad post, nego inace.
прејака сам, ово више није нормално
Ćao, ja sam Marina. Imam 12 godina i idem u 5. razred. Volim da crtam i pišem. Omiljeni predmeti su mi istorija, geos i naravno srpski. Nedavno sam se doselila u blok 70 na Novom Beogradu i nemam puno drugarica. Otac mi je službenik a mama prodavačica i stalno mi govore da bi trebalo više da se družim ali ja nemam s kim. Jako bih volela da ovim putem upoznam makar jednu prijateljicu s kojom mogu da provodim slobodno vreme.
Ćao ja sam Žikica, imam 47 godina i živim u bloku 37, volim da zaključavam mlade devojke u podrum i da ih teram da mi povraćaju po grudima dok im zavrćem bradavice. Tražim curice za druženje! Gej stop! lolo
Ja sam Jasmin i ponavaljam, tražim prijateljicu koja voli filateliju i skupljanje salveta. Da se družimo uz čaj i noblice dok razmenjujemo salvete iz svih krajeva sveta. :) Šifra: Veruj mi.
pff.. dokle?
Dok se planine ne otope i mora ne dignu, dok slep ne progleda a mutav ne progovori lolololol
meni nije jasno ko se ovde i čime hvali.
Muluca se fali kako je prejaka. Š'a ti tu nije jasno?
Odmah traži broj, vidiš da skače na tebe lolo