Moram nekome da se pohvalim

1. Odmah traži broj, vidiš da skače na tebe lolo

2. млатони реци како ђузгам лолол

елек ја бих пре слику неку, број може да сачека. јбга сексиста сам, шта ћу :)

3. Pa prepala se, taman zaspala :)) Al' pustiću joj sutra da te vidi natenane ;)

4. Цимерка је у фази нормалне загорелости услед испитног рока... Зато скаче... Фејзе скачи и то! ЛОЛОЛО

5. Dejs, moram da te priupitam ovako usput, je li broj autora koji pratis nameran? lololo

6. Данас сам нешто скратио... Море бит, а не мора да значи! ЛОЛОЛО

7. Zadovoljna sam odgovorom, Dejs :)

8. И Дејс! је задовољан! ЛОЛОЛОЛО

9. Hahahahaah, sad smo kul :)

10. Moram da se pohvalim da sam odličila da promenim pol. Od sada se zovem Jasmin, volim duge šetnje pored Save, sladoled od pistaća i da jebem palačinke sa nutelom i šlagom. Takođe i obožavam gumene bombone. Gej stop, cim stop.

11. i da jebem palačinke sa nutelom i šlagom

jebi palacinke, jebi.

ti mora da se salis ovde po forumu sa nama, je l da? ne mislim konkretn na ovaj iznad post, nego inace.

12. прејака сам, ово више није нормално

13. Od sada se zovem Jasmin, volim duge šetnje pored Save, sladoled od pistaća i da jebem palačinke sa nutelom i šlagom. Takođe i obožavam gumene bombone.

Ćao, ja sam Marina. Imam 12 godina i idem u 5. razred. Volim da crtam i pišem. Omiljeni predmeti su mi istorija, geos i naravno srpski. Nedavno sam se doselila u blok 70 na Novom Beogradu i nemam puno drugarica. Otac mi je službenik a mama prodavačica i stalno mi govore da bi trebalo više da se družim ali ja nemam s kim. Jako bih volela da ovim putem upoznam makar jednu prijateljicu s kojom mogu da provodim slobodno vreme.

14. Ćao, ja sam Marina. Imam 12 godina i idem u 5. razred. Volim da crtam i pišem. Omiljeni predmeti su mi istorija, geos i naravno srpski. Nedavno sam se doselila u blok 70 na Novom Beogradu i nemam puno drugarica. Otac mi je službenik a mama prodavačica i stalno mi govore da bi trebalo više da se družim ali ja nemam s kim. Jako bih volela da ovim putem upoznam makar jednu prijateljicu s kojom mogu da provodim slobodno vreme.

Ćao ja sam Žikica, imam 47 godina i živim u bloku 37, volim da zaključavam mlade devojke u podrum i da ih teram da mi povraćaju po grudima dok im zavrćem bradavice. Tražim curice za druženje! Gej stop! lolo

15. Ja sam Jasmin i ponavaljam, tražim prijateljicu koja voli filateliju i skupljanje salveta. Da se družimo uz čaj i noblice dok razmenjujemo salvete iz svih krajeva sveta. :) Šifra: Veruj mi.

16. Dok se planine ne otope i mora ne dignu, dok slep ne progleda a mutav ne progovori lolololol

17. meni nije jasno ko se ovde i čime hvali.

18. Muluca se fali kako je prejaka. Š'a ti tu nije jasno?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.