Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja se hvalim svojom kolekcijom salveta i noblicama, takođe i čajniz ganpauder čajom. Pozivam sve istomišljenice da se jave radi razmene iskustava i dobara u vidu salveta i starih papirnih novaca. Šifra: Kuvam čaj kao kinez.
Noblice su bezveze jel imaš kolekciju žele zeka
Imaću ako dođeš u moj stan da gledamo slike Masima Savića od pre 20 godina, ponesi dokolenice i neku masniju kremicu. Šifra: Kalabaster, trebaće ti flaster.
znala sam da je cvetak muško:) mada sam prvo mislila da je debil.
Ne samo da je muško, već se i prosvetlio u ženskom obliku :)
ja moram inače da se pohvalim da sam, osim toga što sam prva shvatila gore navedenu činjenicu, danas finiširala sve aktivnosti vezano za vađenje lične karte. ko je skoro to završavao, shvatiće zašto taj poduhvat, kada je jednom prevaziđen, zaslužuje osećaj pobede.
dakleM, pravi psiho-fizički test...
Bitan je tajming, Liblet
To s ličnom i pasošem inteligentno sam odradio letos kad su svi bili na moru. Ništa gužva ništa čekanje, evropski.
Bus plus sam išao da vadim dan pred novu godinu, odmah nakon što su objavili da produžuju rok za vađenje na januar. Bilo je deset ljudi uključujući i mene, 0 minuta čekanja.
ja položila najteži ispit, pa sam hepi hehe :3
Bravo Kristina :)
volela bih da mogu i ja time da se pohvalim...
Fasovao sam novi glavatar!
op op op, ovo prva dojkara vukajlije? :D
e, da vidiš što sam slatke klipove našla, poslala ti pevete na originalnom nalogu btw. mrzi me da šaljem i ovo, čekaj odban.
дон`о важне одлуке у животу. Веома важне!
Odlucio si da ti je bolje da drkas levom?
управо усисао целу кућу. да да!
odno sestrićevo govno da ga ispituju
Ako si ga odneo u miliciju, razbiće ga ko govno.
Nije prva sisa Vukajlije, to nećete videti makar vam za lek bilo, da svi pocrkate a da mogu da vam dam to da vidite mislim da bi bila kvalitetna masovna sahrana. A i mala je ova sisa za prvu sisu Vukajlije jbt, nerealni ste.
Fala za klipove, odgledaću kad prođe kazna :D
ДФ, планираш ли ти да сјашеш са ове теме мало? :)
управо усисао целу кућу. да да!
Biraj koji ćeš. :)
http://www.darvillsrareprints.com/images/images/Meyer's%20Lexikon%201896/orden-1.jpg
Sjašiću al' ovde je najpreglednije i ne moraš da se uključuješ u priču, ispišeš i teraš dalje lolololol. Ćune više, tražim novu temu da je žrtvujem.