Da su dijelili sendviče u moje vrijeme sad bih imao nekoliko nagrada sa tih takmičenja. Kako se tad nisu sjetili kako da stimulišu djecu da idu na takmičenja?! Pravda za ratnu djecu!!!
Da su dijelili sendviče u moje vrijeme sad bih imao nekoliko nagrada sa tih takmičenja. Kako se tad nisu sjetili kako da stimulišu djecu da idu na takmičenja?! Pravda za ratnu djecu!!!
Па да знаш ! Стварно, кад видиш оволики сендвич, знање на оловку излази.
Izašao malo na fejsbuk, švrljo, kad vidim jedan svoj poster - jedan fejsbučki prijatelj objavio. Kliknem na poster, uđem na vukajliju, kad ono međutim - izabrana mi dva postera. Stvarno sam ponosan.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jel to 9 faktorijel
Čestitamo glavni!
Ja evo fino ubijam mamurluk.
Fala ljudovi!
Ti vec imas dvoje, jel tako?
Ne, prvo!
Ustvari, možda imam al ne znam!
Onda sam te pomesao sa nekim.
Sta si mislio?
Pa 4 iz srpskog, 5 iz poznavanja robe.
Alal vera imenjace!
Svaka mi dala, bre!
Moram nekome da se pohvalim da smatram da ova tema treba da se preseli u igre jer je besmislena, kao i sve teme tamo osim JEBANJA.
JEBANJE bar nije besmisleno. Tamo ljudi jednostavno dođu i kažu kako silovito rade radnju.
Stefane Kosticu Dub ti je objasnio! Pravda za JEBANJE!
Морам некоме да се похвалим да ћу 17. на такмичење из историје, па се надам да ћу да их олешим знањем. Деле добре сендвиче.
Па да знаш ! Стварно, кад видиш оволики сендвич, знање на оловку излази.
Izašao malo na fejsbuk, švrljo, kad vidim jedan svoj poster - jedan fejsbučki prijatelj objavio. Kliknem na poster, uđem na vukajliju, kad ono međutim - izabrana mi dva postera. Stvarno sam ponosan.
Svaka ti dala da joj ga mećeš!
biće mećave