Moram nekome da se pohvalim

1. Ljudi moram se pohvaliti da sam danas napisao definiciju, a da ju moderatori nisu obrisali posle 2 minuta (inače svaku moju definiciju obrišu). Ovo moram proslaviti.

2. Добио сам 2 из математике!!!

3. Добио сам 2 из математике!!!

I ja isto! lololo

4. Postala sam mama dvoje papagaja vrste tigrica. :) Danas sam ih kupila. Još su preplašeni od transporta a polako se opuštaju. :) Nadam se da će uskoro zapevati. :)

5. Живи били!

Hvala. :)

:цепа Вучици кошуљу:

E nećeš vala! :udara ti šamar i jak direkt:

6. Postala sam mama dvoje papagaja vrste tigrica. :) Danas sam ih kupila. Još su preplašeni od transporta a polako se opuštaju. :) Nadam se da će uskoro zapevati. :)

Jao kako je to divno, jel ih donela roda?

7. Rekli su mi da mogu povremeno da jedu plazmu. Nemoj da te bacim papagajima.

8. Pokajaćeš se. Ja uzo papagaja ima 4 godine, kada sestra ode od kuće krene govno da se dere, ne staje. Juče progrizao pokrivač jebote. Sveske, knjige, 7 slušalica za komp.... GOVNO. Prodajem za 15 jura.

9. Sve životinje nabavljajte, samo jebene hrčke nemojte. Govno ti taman priraste za srce i onda otegne papke. PU!

10. Zato će morati da se priviknu na ostale ukućane. Ne želim da se naviknu samo na mene.

11. Kevina koleginica ima nimfu 20 godina. Ako 'vako nastavi ja ću mom otegnuti papke.

12. Rekli su mi da mogu povremeno da jedu plazmu. Nemoj da te bacim papagajima.

Jel mljevenu ili samlevenu, kazu da plazma izaziva agresivnost kod ptica.

13. Ne brini, smekšaću te tučkom za meso pa će biti mirni kao i sad što su.

14. Куја ми се окотила, имам сад још 5 малих кучића.

15. Sigurno si veoma ponosan tata.

16. Куја ми се окотила, имам сад још 5 малих кучића.

Jel to ona što si je muvao? lolo

17. Хахахах, чаче.
    Мешанац је куја а тек ови мали, они су сви помешани. Има 2 црно бела и 3 црна.

18. Куја ми се окотила, имам сад још 5 малих кучића.

Čestitamo. :)
    Kaže mi mama ovaj naš mačak (bio je ranije komšijski, ali smo ga mi usvojili, od kad je došao kod nas ugojio se kao stoka) je postao glavni švaca u ulici. Lepo ga drma februar. A ima tako neki iznemogao gla kao da se rastaje sa dušom... ko bi rekao da je tako jak... Još sa nama je i jako umiljat, ali kad naiđe bilo koja druga mačka, opasan je. Živeo je sa trinaest kerova pre koju godinu, dok komšiji nisu odveli te kerove (hvala Bogu), opaan je. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.