Moram nekome da se pohvalim

1. а бре Либлет само се изједаш & хвалиш, одлучи се.

2. djeljana, usralo te

3. karao dzelu na brzaka u slagalici, 104-71

4. а бре Либлет само се изједаш & хвалиш, одлучи се

tp ti je život, jin i jang:)) bila sam neraspoložena i umorna dok nisam čula za poklone i odma sam se oraspoložila..
    a jes, previše posećujem ove dve teme, priznajem...

5. Једем палачинке са медом и орасима , уууууууууууу 'наш каке су. Њам , њам.

6. Ja sam malopre napravio za klopu nešto gotivno mnogo.
    Namazao sam pavlaku tanko na hleb, pa sam je pojačao pelatom, kobasicom, slaninicom, gaudom i origanom. Onda sam lepo sve to zapekao u rerni onako na 250 stepeni, 15 minuta. Prste da poližeš. Slikao sam. Okačiću sutra sliku USB mi je na poslu :)

7. Смијеш против мене а комшија а ? А?

8. neam tokene trenutno lolo sutra

9. Ja sam malopre napravio za klopu nešto gotivno mnogo.
    Namazao sam pavlaku tanko na hleb, pa sam je pojačao pelatom, kobasicom, slaninicom, gaudom i origanom. Onda sam lepo sve to zapekao u rerni onako na 250 stepeni, 15 minuta. Prste da poližeš. Slikao sam. Okačiću sutra sliku USB mi je na poslu :)

AU! kol'ko dobro zvuči!

10. neam tokene trenutno lolo sutra

Важи СУТРА
    лолок

11. AU! kol'ko dobro zvuči!

Lepo zvuci djoni :)

Ma odlično je samo zaboravih da napomenem da je to onaj tamni hleb, ne crni, nego kao tamni tost, maksijev i to okrajci. Malo su deblji od klasičnih parčadi. A sledeći put ću prvo da istostiram hleb da bude hrskaviji, onako na dvojku samo u tosteru, pa tek onda da ih pravim i pečem :)))

12. Keni, koji je to sajt?
    Džoni, čestitam. :)

13. Keni, koji je to sajt?

Конквизтадор. Срећна слава Џони.

14. Конквизтадор

Hvala. :)

15. Daj mi link pravog sajta, nemoj me zajebavati. Sad sam pretražila i nema ono što ova dvojica igraju.

16. vucice ja mislim daj e to slagalica na fb

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.