Moram nekome da se pohvalim

1. Keni, koji je to sajt?

Конквизтадор.

hahahahahahah

To je slagalica je fejsu.

2. A u tri lepe! Ja mislila da je sajt u pitanju. Nema veze, nemam fejs. Hvala vam. :)

3. Nema veze, nemam fejs.

хехе, е у 3 зелена першуна, баш ниси модерна :Д ХД :ДДД
    позз

4. хехе, е у 3 зелена першуна, баш ниси модерна :Д ХД :ДДД
    позз

Brige me. :) Imam društvo u RL i ne trebaju mi lažni prijatelji. :))

5. Подржавам, ал се та спика не слаже са временом које проводиш овде.

6. Како јој рече. Ијоооооој.

7. Подржавам, ал се та спика не слаже са временом које проводиш овде.

K.O. Somi wins

8. Ma odlično je samo zaboravih da napomenem da je to onaj tamni hleb, ne crni, nego kao tamni tost, maksijev i to okrajci. Malo su deblji od klasičnih parčadi. A sledeći put ću prvo da istostiram hleb da bude hrskaviji, onako na dvojku samo u tosteru, pa tek onda da ih pravim i pečem :)))

Znaci da dodjemo kod tebe, a :)

9. Подржавам, ал се та спика не слаже са временом које проводиш овде.

Ne brini, nisam Kostić, imam život. Normalno je, da kada mi dragi radi da budem ovde. Boravila sam i kod babe par dana pa me nije bilo. Zamara me boravak na Vuki, pa samo dođem i prelistam šta ima. :)

Comatose
    Како јој рече. Ијоооооој.

Jaka stvar.

10. Ne brini, nisam Kostić, imam život.

Мало си испала говнурда сад Вучице, малопре га тераш по форуму да ти да линк од распале слагалице, а пише ти на сред јебене слике, а сад га помињеш у оваквом контексту. Јадно матерем'. Чуј нисам ја Костић. лолол

11. Мало си испала говнурда сад Вучице, малопре га тераш по форуму да ти да линк од распале слагалице, а пише на сред јебене слике, а сад га помињеш у оваквом контексту. Јадно матерем'. Чуј нисам ја Костић. лолол

U šaljivom smislu. Bem te blesava. :) Odoh da se posvetim papagajima ako nisu zaspali. :)

12. Мало си испала говнурда сад Вучице, малопре га тераш по форуму да ти да линк од распале слагалице, а пише на сред јебене слике, а сад га помињеш у оваквом контексту. Јадно матерем'.

Lepo rečeno.

13. Izvini Kostiću ako je tako ispalo, jbg. Nisam htela da te uvredim, šalila sam se.

14. Не вреди ти сад, ништа од модерсиања.

15. Vucice, kasno sad. Rekla si mu da je bezivotan i sad nema povlacenja lolo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.