Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
10 sam dobio :D
Alo štreberi to nije za pohvalu lololo
Ja napravio sinoć picu i mor'o sam da je slikam. Ovo je pre pečenja, al kako je imala neku lepu bronzanu boju kada se ispekla.
http://i43.tinypic.com/2d2gilz.jpg
Sastojci:
- Pančeta
- Tirolska šunka
- Pelat
- Majonez
- Gauda
- Pavlaka
A bokte, prestani više s tim receptima, svaki put umrem! :DDD
У јеботе , иде ми вода на уста.
Pusi ga bre Dzoni, jel znas! Ja sad dosao kuci, a ima samo ladan krompir. ololo
Sacam dosao u zavicaj, pa uzeo kola da se provozam posle mez dana, pa prosao glavnom ulicom. Na vugla meto rejbanke, a picke vlaze i bacaju mi se na haubu. Onda ga malo pritisnem pa nabijem obrtaje. Znate koji svrs...
:фап фап фап фап фап фап:
Upravo tako, slepi...
@Џони
Како, бре, мајонез на пицу, брате? Е, а што ниси услик'о готову пицу, него пре печења? Да није ипак загорела? лолололо
ПОВРАЋА МИ СЕ ОД ОВЕ ЦУПИ. Срето, иди једи смоки. Шалим се ;)
Johni, kuvaru jedan papučarski. :))) Daj još koji recept. :))
Ja na picu stavljam kečap, kuvani paradajz tomatello, origano, bosiljak, kobasice, šunke, kulena i narendan kačkavalj "Granice". :))) Mnogo ukusna ispadne. ;)
Au de nađe majonez, Džoni nesrećo jedna, nisam ni ja neki italiano purista ali ovo je stvarno previše.
E da možete da probate moju čuvenu musaku s oslićem, ma gaće bi vam spale od miline.
Stavio sam tamo na onu temu o čaju mnogo dobar recept za čajne kekse s đumbirom, to sam se nešto navadio zimus da pravim.
Ulazim u imejlove i vidim jedan od tate:
''Možda će ti ova fotka biti zanimljiva za Vukajliju''. Jest' da je fotka prastari fazon, ali tata 'ladno podržava moje bitisanje na sajtu iako ne zna ni kako se tamo zovem (i kad mu kažem, zaboravi, mada ne ume ni da se snađe), niti kako da pretražuje van naslovne, ali uvek pročita šta mu pošaljem. KOLIKO JE KUL MOJ TATA! KOLIKO JE TAJ ČOVEK PREKUL! ♥♥♥Tata♥♥♥
Хахаххахахаха какав цар :Д
Kralj careva. :)))) lolololo
PRORDADIJO MI UPALJAČ POSLE 5 MINUTA KRESANJA KRETENA!
sad mogu lepo dispušim pljugu na Miru.
Kog si to kretena kreso?
Kineza. mislim, kineski upaljač.
Tako zoves svog decka?
lolololo
aj banujte JeaBača zbog spema! ne smem ni da se povalim kako valja!
Koji bre spem, zajebavam se malo.