Moram nekome da se pohvalim

1. i ja brate,rsmo neki,a ja se sad probudijo iz dremke...

2. Mene drzi stomaklijasto sam pio, sve mi neki vilenjaci skacu po glavi, samo celo vece zajebavam ljude. Nadam se da mi oprastas.

3. ne znam, duboko si me uvredijo, a bogme i povredijo, lolo, ne znam kako ćeš da siskupiš...

4. Pošto ne znam gde je tema za jadanje moram ovde reć. Urasto mi nokat na palcu.

5. ne znam, duboko si me uvredijo, a bogme i povredijo, lolo, ne znam kako ćeš da siskupiš...

Poslacu ti novi upaljac brzom postom.

6. Prodala bih sestru za dvopek sa ajvarom.

7. Sto je to za pohvalu jebote?

8. To što visoko cijenim sestru. Znaš ti šta je dvopek sa ajvarom!

9. Znam. Da si ti prihvatila bracnu ponudu od mene pre neki dan, sad bi hasala ajvar. Znas kakav moja keva pravi... ololol

10. Em što sam udata, em što karijeru stavljam na prvo mjesto. Jebiga :D
    Šalji koju teglu :D

11. Открио сам нову песму за слушање следећих месец дана.
    http://www.youtube.com/watch?v=GIKzo_6CHhA&fb_source=message
    МАДР ОФ КРАЈСТ

12. Открио сам нову песму за слушање следећих месец дана.

Имаш ти и других повода за хваљење , лололок.
    Елем , ево је моја пјесма за наредних мјесец дана. Бтв фаља Цоки :*

http://www.youtube.com/watch?v=zFtQt22iuJw

13. Има на чему ололо :Д

14. Имаш ти и других повода за хваљење , лололок.

Срчка, а? :)

15. Ево, ја морам да се похвалим да сам био 1. на такмичењу из историје! Имао сам 66 од 67 бодова и тако... Јебига, нису делили сендвиче... Шит!

16. Имао сам 66 од 67 бодова и тако... Јебига, нису делили сендвиче... Шит!

Sendvič se plaća krvlju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.